Aantrekkelijke PDF offertes voor B2B E-Commerce

Binnen een paar klikken ontvangen klanten van 365zon een multi-page PDF met persoonlijke prijsopgave, die ze direct kunnen omzetten naar bestelling.

Bezoek project

Over 365zon.nl

365zon is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is en de verkoop en het plaatsen van zonnepanelen, voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

De Uitdaging

De Uitdaging

In deze groeiende markt wist 365zon dat het belangrijk is om ook met hun website zich te onderscheiden van de concurrentie. Zij vroegen ons om een manier te ontwikkelen waarmee zij binnen enkele seconden na een online aanvraag, gepersonaliseerde PDF offertes konden genereren. Daar bovenop moesten klanten dan ook nog eens die persoonlijke offerte kunnen omzetten in een online bestelling, alles via de bestaande website. Een uitdaging die we graag aangingen!

De Oplossing

De Oplossing

Als oprichters van de succesvolle Cart2Quote module voor Magento hadden we al veel ervaring met het Magento platform, het genereren van aanvragen, offertes en PDF creatie. Wij ontwikkelden voor 365zon een manier waarop hun (potentiële) klanten eenvoudig een schitterende PDF brochure met maatwerk prijzen kunnen ontvangen na het invullen van slechts enkele velden. Een indrukwekkende manier om een offerte te ontvangen!

Tools en Technieken

Wij benaderen elke maatwerk opdracht als een uniek project, en we selecteren de technieken en mogelijkheden met zorg, zodat we een optimaal resultaat behalen.

  • PHP
  • HTML 5
  • CSS 3
  • Harvest
  • Git
  • Zend Framework
  • Zendesk
  • Adobe

De resultaten

Klanten kunnen online binnen enkele muis klikken een offerte aanvragen. De nieuwe PDF offertes bevatten nu enkele geautomatiseerde calculaties zoals terugverdien tijd voor de zonnepanelen, de jaarlijkse besparing en een voorstel voor financiering!

Offerte Aanvraag

Vul je adres gegevens en enkele andere details in, klik op de ‘aanvraag’ knop en je ontvangt een volledige maatwerk PDF offerte in je mailbox. Zo eenvoudig kan het dus zijn!

PDF Offerte

365zon hoeft zich niet langer druk te maken met uren werk voor het maken van offertes. Dat proces is nu volledig geautomatiseerd en scheelt dus heel veel kostbare tijd, en geld.

Bestel Proces

Wanneer de klant tevreden is met de offerte dan is deze binnen no-time omgezet naar een bestelling via de normale Magento checkout.

Interesse? Laat weten wat wij voor u kunnen betekenen

Neem contact op