Web Applicatie Voor B2B E-Commerce

Voor een klant van Fruitcake Studio ontwikkelden wij een web applicatie waarmee hun klanten online eten kunnen kiezen, bestellen en laten bezorgen.

Bezoek project

Over Fruitcake Studio

Fruitcake Studio is een professioneel webdesign bureau in Nederland, gespecialiseerd in het ontwerpen en opleveren van Magento web shops. Magento is een open source platform, perfect voor grote B2C en B2B webshops. Voor het creëren van een uitdagende web applicatie werkten we succesvol samen zodat in de behoefte van de klant van Fruitcake voorzien werd.

De Uitdaging

De Uitdaging

De klant van Fruitcake, Cello Zorg, is een organisatie die hun cliënten, mensen met een handicap, dagelijkse ondersteuning biedt. Bij deze ondersteuning hoort ook het aanbieden van dagelijkse maaltijden. De uitdaging die we hadden was ‘hoe kunnen cliënten het eten kiezen dat ze lekker vinden, dat online bestellen en de levering inplannen, op zo’n manier dat de webshop naadloos samenwerkt met de keuken?’

De Oplossing

De Oplossing

Met Magento als het bestel-platform, creëerden we een application die het de cliënten mogelijk maakte om hun menu samen te stellen, zelfs met de optie om van gedachten te veranderen, tot de dag vóór de bezorging. De ‘wensenlijst’ wordt automatisch omgezet naar een bestelling. Met handige API’s worden de bestellingen direct doorgestuurd naar de keuken. Menselijk handelen is in dit proces niet nodig, en dat scheelt werk en geld.

Tools en Technieken

Wij benaderen elke maatwerk opdracht als een uniek project, en we selecteren de technieken en mogelijkheden met zorg, zodat we een optimaal resultaat behalen.

  • PHP
  • HTML 5
  • CSS 3
  • Harvest
  • Git
  • Zend Framework
  • Zendesk
  • Adobe

De resultaten

De cliënten van Cello Zorg’s kunnen nu diverse menu’s voor verschillende data bestellen via de webshop. Zij kunnen hun wensenlijst aanpassen tot de dag voor bezorging, daarna wordt hun wensenlijst automatisch omgezet naar bestelling en verstuurd naar de keuken.

Bestel Systeem

Bestellen is erg eenvoudig via de Magento website. De workaround voor de cliënt is gemakkelijk, en de bestellingen voor de keuken en de bezorging worden automatisch verzorgd.

De bezorging plannen

Wat en wanneer, de twee belangrijkste vragen, worden beide afgehandeld via de link tussen de webshop en de ERP systemen. Dat scheelt werk en geld!

Gezondheid

Door de samenwerking met het Institute for Integrative Nutrition kunnen cliënten van tevoren zien of het menu dat ze selecteren gezond is en voldoet aan hun persoonlijke behoeften.

Interesse? Laat weten wat wij voor u kunnen betekenen

Neem contact op