Full service B2B E-Commerce maatwerk oplossingen

Voor Machine Gorilla creëerden wij een totale e-commerce maatwerk oplossing. Wij creëerden de nieuwe visuele identiteit, een compleet ingerichte webshop en geavanceerde PDF customizations.

Bezoek project

Over Machine Gorilla

Machine Gorilla is de beste in verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen. Bij Machine Gorilla zijn ze machine fanaten.

De Uitdaging

De Uitdaging

Machine Gorilla had de wens zichzelf opnieuw op de markt te positioneren als de beste verpakkingsmachines- en materialen specialist, en vooral onderscheidend te zijn van zijn concurrenten. Deze uitdaging zijn wij maar al te graag aangaan, aangezien de beste en onderscheidend zijn de taal is die wij spreken.

De Oplossing

De Oplossing

Door middel van een nieuwe visuele identiteit en een nieuwe webshop hebben wij de positionering bewerkstelligd. De robuuste vormgeving van de webshop en de identiteit straalt 'machine experts' uit. Om beter dan de rest te zijn hebben we de quote module van Cart2Quote geïntegreerd, geavanceerde PDF customizations doorgevoerd en de mogelijkheid toegevoegd om offertes te versturen via de CC en BCC via e-mail.

Tools en Technieken

Wij benaderen elke maatwerk opdracht als een uniek project, en we selecteren de technieken en mogelijkheden met zorg, zodat we een optimaal resultaat behalen.

  • PHP
  • HTML 5
  • CSS 3
  • Harvest
  • Git
  • Magento 1
  • Zend Framework
  • Zendesk
  • Adobe

De resultaten

Klanten van Machine Gorilla kunnen nu bij de beste verpakkingsmachines- en materialen specialist eenvoudig en snel hun producten bestellen via de webshop. Door de geavanceerde PDF customizations en de mogelijkheid om offertes te versturen ervaren de bezoekers dat Machine Gorilla een zeer professionele speler in de markt is die top producten levert.

Logo ontwikkeling

Het logo heeft een robuuste en betrouwbare uitstraling. De gestapelde woorden in combinatie met de afgebeelde gorilla ogen krachtig en laten zien dat we hier te maken hebben met verpakkingsmachines- en materialen specialisten.

PDF Offerte

Machine Gorilla is niet langer uren bezig om een offerte te maken. Dat proces is nu volledig geautomatiseerd en scheelt dus heel veel kostbare tijd en geld.

Webshop

Eenvoudig een offerte aanvragen kan met de geïntegreerde Quote module op de webshop. Vul enkele gegevens in, klik op de 'quote' knop en je ontvangt een geavanceerde PDF proposal in je mailbox.

Interesse? Laat weten wat wij voor u kunnen betekenen

Neem contact op