Stabiel, snel en betrouwbaar

Magento hosting door Batao

Een nieuwe dienst van Batao: onze eigen hosting! Wanneer we een Magento webshop hebben opgeleverd, willen we er zeker van zijn dat onze klanten terecht kunnen bij een goede hostingpartij.

Focus op de snelheid van jouw webwinkel

Bij onze hosting ligt de focus altijd op de snelheid van jouw webwinkel. Met Daan hebben we iemand in huis die werkelijk een obsessie heeft voor die snelheid. Zijn regel dat elke seconde vertraging 10% van jouw omzet kost, is iets wat hij binnen de gehele organisatie keer op keer blijft benadrukken. We vinden het dus superbelangrijk dat jouw webwinkel stabiel, snel en betrouwbaar is. Iedere dag zijn we daarom bezig met innoveren om onze diensten steeds weer beter te maken. En dat voor misschien wel de scherpste prijs in de markt!
Obsessie voor snelheidObsessie voor snelheidBij onze hosting ligt de focus altijd op de snelheid van jouw webwinkel.
Goede prijsGoede prijsStabiele, snelle en betrouwbare hosting voor misschien wel de scherpste prijs in de markt!
BetrouwbaarBetrouwbaarDoor onze redundante hosting kun je rekenen op optimale bereikbaarheid.
Gratis development serverGratis development serverGratis development server voor Batao klanten bij aanschaf van een Magento Hosting pakket.
Daan hét point of contactDaan hét point of contactMet Daan hebben we iemand in huis die werkelijk een obsessie heeft voor snelheid.
Voor onze klantenVoor onze klantenWij willen er zeker van zijn dat onze klanten terecht kunnen bij een goede hostingpartij.
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.