Focus op de eindgebruiker

B2C E-commerce

Heb of beheer je een business-to-consumer E-commerce platform of wil je deze misschien starten of verder professionaliseren? Dan ben je aan het juiste adres!

De B2C Magento developers van Batao

Ons team met gepassioneerde Magento-developers is gespecialiseerd in zowel B2B als B2C E-commerce platforms. We beseffen ons dat beide typen platforms een totaal andere benadering nodig hebben. Onze marketeers, UX-designers en front-end designers zijn gespecialiseerd in het raken, inspireren en converteren van eindgebruikers. Zij staan er altijd op om jou en je bedrijf eerst goed te leren kennen, zodat ze de taal van jullie bedrijf en klanten nog beter leren spreken, zowel in woord als in beeld en gebruiksvriendelijkheid. Bekijk onze cases om te zien wat we voor eerdere klanten hebben gemaakt!

Wij kennen Magento door en door dankzij onze B2B modules

Wij kennen Magento door en door omdat onze jarenlange ervaring zich niet alleen in het daadwerkelijk bouwen en onderhouden van business-to-business E-commerce platforms uit, maar ook in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande B2B extensies voor Magento. De bekendste hiervan is ongetwijfeld Cart2Quote, onze offerte-module die door duizenden B2B wereldwijd wordt ingezet.
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.