Gaasbeek Automaten Service

Compleet ingerichte B2B webshop

Gaasbeek is een echt familiebedrijf wat je terugziet in wat zij bedrijven bieden op de werkvloer, het persoonlijke contact en de snelle service. Lekkere koffie op kantoor, dat is de passie en missie van dit mooie bedrijf.

Over Gaasbeek Automaten Service

Gaasbeek is opgericht in 1966 te Rhenen. We zijn gestart als eenmanszaak, maar inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming, vol enthousiaste medewerkers. We zijn een trots familiebedrijf met een grote passie en liefde voor lekkere koffie. We zijn actief in geheel Nederland en richten ons hoofdzakelijk op bedrijven die op zoek zijn naar een koffieautomaat voor op de werkvloer.

Van uitdaging naar oplossing

Gaasbeek Automaten Service is de nummer één koffie automaten leverancier in de regio en dat is wat ze willen overbrengen in de look en feel van hun nieuwe webshop. Ook wil Gaasbeek hun bestaande klantenbestand vanuit Syntess integreren in hun nieuwe Magento webshop.

We hebben voor Gaasbeek Automaten Service een op maat gemaakte website ontworpen, compleet met geïntegreerde offerte functionaliteiten en de mogelijkheid om productprijzen te verbergen per productgroep. De grote uitdaging was het importeren van het klanten- en productbestand in de nieuwe Magento webshop.

Resultaten

Met hun nieuwe professioneel ontworpen B2B E-commerce webshop, inclusief offerte functionaliteiten, kunnen klanten snel en eenvoudig hun koffie benodigdheden bestellen.

Op maat gemaakt design

Een prachtig design met de smaak van koffie. Het bestel proces is opnieuw vormgegeven zodat huidige en nieuwe klanten eenvoudig hun automaten, koffie en andere benodigdheden kunnen bestellen.

Offerte aanvraag

Vul je adres gegevens en enkele andere details in, klik op de ‘aanvraag’ knop en je ontvangt een volledige maatwerk PDF offerte in je mailbox. Zo eenvoudig kan het dus zijn!

Data import

Alle klant- en product bestanden zijn geïmporteerd vanuit Syntess zonder enig verlies van data. Alle gegevens kunnen eenvoudig vanuit Magento worden geëxporteerd en worden gebruikt binnen Syntess.

Bekijk Gaasbeek website
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.