Full service B2B E-Commerce maatwerk oplossingen

Machine Gorilla

Voor Machine Gorilla creëerden wij een totale e-commerce maatwerk oplossing. Wij creëerden de nieuwe visuele identiteit, een compleet ingerichte webshop en geavanceerde PDF customizations.

Over Machine Gorilla

Iedereen kan machines verkopen, maar of zij ook weten wat er in deze machines zit, deze begrijpen? Machine Gorilla verkoopt niet alleen inpakmachines, maar informeert, leidt op en ondersteund. Zo weten klanten niet alleen waarom de machines van Machine Gorilla de beste zijn, maar ook (het belang van) makkelijk onderhoud, duurzaamheid en overall performance.

Van uitdaging naar oplossing

Machine Gorilla had de wens zichzelf opnieuw op de markt te positioneren als de beste verpakkingsmachines- en materialen specialist, en vooral onderscheidend te zijn van zijn concurrenten. Deze uitdaging zijn wij maar al te graag aangaan, aangezien de beste en onderscheidend zijn de taal is die wij spreken.

Resultaten

Door middel van een nieuwe visuele identiteit en een nieuwe webshop hebben wij de positionering bewerkstelligd. De robuuste vormgeving van de webshop en de identiteit straalt 'machine experts' uit. Om beter dan de rest te zijn hebben we de quote module van Cart2Quote geïntegreerd, geavanceerde PDF customizations doorgevoerd en de mogelijkheid toegevoegd om offertes te versturen via de CC en BCC via e-mail.

Bekijk Machine Gorilla website
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.