CRM Oplossing Voor B2B E-Commerce

Visy

Voor Visy ontwikkelden wij een complete Customer Relationship Management (CRM) tool, waarmee het eenvoudiger wordt te communiceren met klanten.

Over Visy

Visy is een marktleider, een verpakking en recycling bedrijf met meer dan 120 locaties in Australië, Nieuw Zeeland, Thailand en Vietnam, en verkoop kantoren verspreid over Azië, Europa de Verenigde Staten. Via hun webshop verkopen zij dozen en beschermingsmaterialen aan B2B bedrijven.

Van uitdaging naar oplossing

Als B2B bedrijf wilde Visy er zeker van zijn dat hun online kanaal niet slechts ‘een-richtingsverkeer’ zou zijn, waar bedrijven simpelweg alleen maar kunnen kopen, of niet. Visy wilde een eenvoudige maar doeltreffende manier om te communiceren toevoegen, zodat ze, via de bestaande Magento backend beter en effectiever konden onderhandelen en overleggen met hun klanten.

Resultaten

Met meer dan 10 jaar Magento ervaring en expertise in ons team hebben we we een Customer Relationship Management Tool ontwikkeld voor Visy. De tool werkt naadloos samen met de bestaande Magento backend, en de Visy teamleden kunnen nu snel reageren op aanvragen zonder dat ze contact details elders op hoeven te slaan. Alles wordt verwerkt en opgeslagen binnen het Magento systeem, een perfecte B2B aanvulling op het standaard Magento platform!

Bekijk Visy website
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.