Geheel nieuwe Magento 2 webshop

XXLdirect

XXLdirect beschikt nu over een snelle Magento 2 webshop met uitgebreide offerte module, en uitgebreide verzend- en betaalmethoden.

Over XXLdirect

XXLdirect uit Barneveld onderscheidt zich onder meer door haar uitgebreide assortiment kunststof materialen. De combinatie van de uitstekende prijs, goede service en eigen bezorgdienst bepaalt het succes van XXLdirect. De nieuwe Magento 2 omgeving helpt XXLdirect de volgende stap te zetten in haar groei.

Van uitdaging naar oplossing

We hebben voor XXLdirect een prachtige Magento 2 webshop ontwikkeld met uitgebreide functionaliteiten en een intuïtieve checkout.

Alle wensen zijn geïmplementeerd waarbij de opdrachtgever en de ontwikkelaars voortdurend met elkaar in contact hebben gestaan. De opdrachtgever werd voor elke nieuwe oplevering in staat gesteld in een vroeg stadium te testen, zodat hij kon sturen op het eindresultaat.

Het geheel is opgeleverd in een fris design waarbij nadrukkelijk aandacht is geschonken aan eenvoudige navigatie en overzichtelijke pagina’s. Daarbij hebben wij het nieuwe logo ontwikkeld dat past bij de huisstijl.

Resultaten

Met hun nieuwe professioneel ontworpen B2C E-commerce webshop, inclusief offerte functionaliteiten, kunnen klanten snel en eenvoudig hun plaatmateriaal bestellen.

Fris design

Een eenvoudige navigatie en overzichtelijke pagina’s. Het door ons ontwikkelde logo past perfect bij de huisstijl.

Maatwerk plaatwerk

Voor zaagbaar plaatwerk hebben we een module ontwikkeld die een klant in staat stelt zijn gewenste maten op te geven. De prijzen veranderen dynamisch op basis van de invoer. Extra kosten voor het aantal benodigde zaagacties zijn hierbij meegenomen. Bovendien controleert de module of de voorraad toereikend is voor het te zagen aantal plaatjes.

One Step Checkout

XXLdirect.nl beschikt over een One Step Checkout met uitgebreide functionaliteit. Op basis van de producten in het winkelmandje, de ingevulde postcode en de voorraad in verschillende magazijnen worden de beschikbare verzendmethoden vastgesteld. Als reguliere verzendmethoden niet beschikbaar zijn wordt de eigen vervoerdienst van XXLdirect beschikbaar gesteld. Aan de hand van de postcode, wordt de klant geïnformeerd over de leverdatum.

Bekijk XXLdirect website
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.