3

Wij helpen je met e-commerce

Wij begrijpen als geen ander dat succes ook uitdagingen met zich meebrengt. Als softwarebureau met ervaring in het runnen van een eigen webshop, hebben we waardevolle inzichten die we kunnen delen. Zo richten wij regelmatig magazijnen in met een WMS, adviseren we over ERP-systemen en bieden we ondersteuning aan je e-commerce team.

Krijg grip op je voorraad

Een bekende groeipijn bij succesvolle webshops is het behouden van grip op de voorraad. In het begin is het nog overzichtelijk en kun je makkelijk bijsturen, maar wanneer je succesvol wordt en de orders binnenstromen, ontstaan de groeipijnen. Meer personeel, langere uren of ‘workarounds’ worden noodzakelijk. Wij helpen ondernemers grip te krijgen op hun voorraad met een WMS (Warehouse Management Systeem) en zorgen voor de juiste integratie met je webshop.

Wij trekken echt de werkschoenen aan: we komen op locatie, inventariseren de situatie en bespreken de wensen. Vervolgens bedenken we samen een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een paktafel, het inslaan van je inkopen en de registratie van uitgaande goederen. Altijd een actuele voorraad, wat prettig is voor de ondernemer en zorgt voor een gelukkige boekhouder. De return on investment zien wij vaak al binnen een half jaar.

Informeer naar de mogelijkheden

Minder foutmarge en retouren

Een andere veelvoorkomende groeipijn is het oplopen van fouten en retouren. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt, maar wat als je deze fouten kunt minimaliseren of zelfs elimineren? Denk aan het verzenden van de juiste producten en aantallen of simpelweg het juiste adres. Naarmate je groeit, komen deze fouten steeds vaker voor. Wij weten als geen ander dat retouren direct in je marge hakken.

Met onze oplossing kun je direct aan de slag met het optimaliseren van je logistiek. Gebruik scanners of begin gewoon met je telefoon en onze app. Hierdoor wordt het eenvoudiger om jong personeel en vakantiekrachten in te zetten.

Start direct met optimaliseren

E-fulfilment wordt elk jaar populairder

Wil je je geen zorgen meer maken over locaties, orderpickers, verzenddiensten, retouren of andere logistieke uitdagingen? Deel je magazijn met andere webshopondernemers en kies voor de E-Fulfilment oplossing van Batao. Ons zusterbedrijf 4Fill staat klaar om je te helpen met je logistieke uitdagingen. Deel je magazijn met onze eigen webshop.

Contact opnemen Bezoek ons E-Fulfilment bedrijf

Krijg andere inzichten met Remco!

Wij hebben voor onze klanten niets te verbergen. Het succes van onze klanten is ons succes. Daarom komen we graag in contact met hen. Met jarenlange ervaring biedt onze directeur Remco de Jong waardevolle inzichten.

Veel groeipijnen heeft Remco al ondervonden met zijn webshop. Vandaag de dag runt hij een softwarebureau, een e-fulfilment logistiek centrum en een webshop met een jaarlijkse omzet van 10 miljoen euro. Kennis is er om te delen. Spar over je toekomst en help elkaar verder.

Plan een kop koffie Lees ons blog: Reis naar 10 miljoen omzet!

Klaar voor de samenwerking?

Wil je graag meer informatie over hoe een samenwerking er uit komt te zien? Wij vertellen er graag meer over bij een kop koffie.

Neem contact op