2
Hoe de naam Batao en het logo zijn geboren

Over onze naam en ons logo

We zien onszelf graag als een kleine stam van moderne krijgers, klaar om onze klanten te helpen de online competitie te verslaan of nieuwe technische uitdagingen te overwinnen.

Gratis check aanvragen!

Geografische betekenis

“Batao is een gelatiniseerde vorm van een Nederlands (Germaanse) stamnaam, waarschijnlijk dichtbij Batavi. Zoals vele Nederlandse stamnamen, is de betekenis terug te vinden in de geografische ligging en afgeleid van twee elementen: bat, wat goed of uitstekend betekent, en avo, wat land betekent. De stamnaam betekent kort gezegd ‘de mensen van het uitstekende land.”

Met liefde gebouwd in Nijmegen

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat werkt met Magento Certified en gekwalificeerde mensen die opereren vanuit ons eigen kantoor in Nijmegen. We streven naar volledige klanttevredenheid omdat wij vinden dat niets minder dan dat acceptabel is voor de trots en eer van onze stam. Niet outsourcen naar het oostblok of India, maar zelf verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit.

Uitstekende Troepen

“De Batavieren, sinds in elk geval 12 vC, waren een van de eerste en meest trouwe bondgenoten van Rome, en leverden zowel grondtroepen als bereden strijders. De Romeinen hielden hun bekwaamheid in rijkunst en zwemvaardigheid in hoog aanzien, omdat de Bataafse mannen en paarden de Rijn konden oversteken zonder uit formatie te raken, aldus beschreven door de historicus Tacitus. Deze vaardigheid was belangrijk omdat hun grondgebied tussen twee grote rivieren lag, doorsneden door vele kleinere stroompjes en onderhevig aan regelmatige overstromingen.”
Onze stam van e-commerce experts, uit dezelfde regio als de originele Batavieren, is klaar om vriend en vijand te verrassen met dezelfde vaardigheid om snel en gedisciplineerd het werk gedaan te krijgen. Vandaag staan wij klaar om u te helpen rivieren over te steken en nieuw land in te nemen!