2

Van Nul naar Marktleider: Mijn Reis naar 10 Miljoen Omzet

Als oprichter van Batao nam ik in 2019 de uitdaging aan om mijn eigen webshop te lanceren. Met een team van getalenteerde developers tot mijn beschikking, besloot ik een prestigieus project op te zetten: een state-of-the-art webshop

Gratis check aanvragen!

Sinds 2019

Als oprichter van Batao nam ik in 2019 de uitdaging aan om mijn eigen webshop te lanceren. Met een team van getalenteerde developers tot mijn beschikking, besloot ik een prestigieus project op te zetten: een state-of-the-art webshop, volledig vormgegeven naar mijn eigen visie en voorkeuren. Het doel? Een showcase creëren voor onze klanten, om te laten zien wat wij kunnen bereiken.

Een mijlpaal

Deze webshop, oorspronkelijk bedoeld als een voorbeeldsite, transformeerde al snel in iets veel groters. De vreugde van de eerste bestelling, een mijlpaal voor elke ondernemer die vanuit het niets start, was ook voor mij een overweldigende ervaring. Dit succes wakkerde mijn ambitie aan. Hoewel ik ervaring had met het werken aan honderden webshops, ontbrak de directe ervaring van het zelf runnen van een webwinkel. Dit project bood mij de unieke kans om diepgaand te leren over de praktische uitdagingen en mogelijkheden die mijn klanten reeds kenden.

State-of-the-art Platform

Belangrijke aspecten zoals een efficiënt logistiek proces, nauwkeurige factuurafhandeling, een gestroomlijnd retourbeleid en slimme inkoopstrategieën – ik heb ze allemaal van binnenuit ervaren. In slechts vier jaar tijd groeide deze initieel kleine webshop, UnboundXR.nl, uit tot de Europese marktleider in de online verkoop van XR-hardware (VR, MR, AR).

Binnenkort lanceren we de nieuwe Unbound XR webshop. Wederom een state-of-the-art platform, maar ditmaal met de ambitie om niet slechts een voorbeeld te zijn, maar een leidend online kanaal dat streeft naar een omzet van 50 miljoen, met duizenden dagelijkse bestellingen. Deze webshop zal supersnel zijn en beveiligd met de nieuwste technologieën, en naadloos geïntegreerd met diverse externe platformen.

Kop koffie

In gesprekken met potentiële en bestaande klanten van Batao put ik nu uit deze hands-on ervaring. Ik begrijp de uitdagingen en kansen van een webshop-eigenaar zowel in theorie als in de praktijk. Deze kennis stelt ons in staat om online ondernemers met een breder perspectief te benaderen en hen op een dieper niveau te ondersteunen.

Ik nodig daarom online ondernemers van harte uit voor een kop koffie bij Batao, om te bespreken hoe wij deze ervaring ook voor jouw succes kunnen inzetten