2
Deze mensen zorgen voor jouw E-commerce succes!

Maak kennis met onze talenten

Elkaar goed leren kennen voordat we samenwerken. Dat vinden we belangrijk. Een goede klik is een voorwaarde voor een goede samenwerking. Daarom stellen we ons heel erg graag voor!

Remco

Eindbaas van Batao en Unbound XR

Remco

Eindbaas van Batao en Unbound XR

Onze ondernemer pur sang die we op kantoor liefkozend vergelijken met Louis van Gaal. Niet omdat hij onuitstaanbaar is - integendeel zelfs - maar vanwege zijn talent om talent te spotten en ze op de juiste plek te zetten. Hij is een ware talentenfluisteraar! En oh ja, als kers op de taart kan hij ook 'gewoon' Boeings vliegen. Dus als je ooit een topmanager nodig hebt die je naar nieuwe hoogten kan brengen, is Remco jouw man!

Roy

Duizendpoot in de organisatie

Roy

Duizendpoot in de organisatie

De man met vele petten. Hij is niet alleen onze Business Manager, maar ook een voetbaltrainer op het hoogste amateur niveau in Nederland. Hij scoort niet alleen doelpunten, maar ook high-fives met zijn twee koters, Jens en Esmée. Roy heeft serieuze skills als het aankomt op technische zaken en hij kan kletsen als een pro. En als je ooit het overzicht kwijtraakt, weet hij precies waar je naar moet kijken. Een ware held, zowel op het veld als daarbuiten!

Lars

Kleurt de projecten binnen de lijntjes

Lars

Kleurt de projecten binnen de lijntjes

Onze projectmanager die projecten even moeiteloos jongleert als zijn liefde voor muziek en boksen. Woonachtig net over de grens in Duitsland, heeft Lars ons omgetoverd tot een internationaal bedrijf—hoewel hij nauwelijks Duits spreekt! Maar ach, wie heeft taalvaardigheid nodig als je projecten kunt managen als een baas en klappen kunt uitdelen in de ring? Lars, onze international met een uitstekende rechtse!

Rick

Technisch Opperhoofd

Rick

Technisch Opperhoofd

Onze technische eindbaas die de show steelt. Met zijn liefde voor Laravel heeft hij zoveel vlieguren gemaakt dat hij bijna kan vliegen! Maar als hij niet aan het werk is, vind je hem waarschijnlijk gamend, borrelend met zijn vrienden of gewichtschijven door het dak heen rammen. Rick gaat alleen voor goud, of het nu in code, in de virtuele wereld of in de sportschool is. Een ware alleskunner!

Aleksander

Zowel Front als Backend talent

Aleksander

Zowel Front als Backend talent

Ons full stack slagschip met de superkrachten van zowel frontend als backend. Met meer dan 10 jaar Magento-ervaring uit het hart van Servië, brengt hij een flinke dosis Balkan-magie in ons team. Naast zijn codekunsten is Aleksandar ook sportief aangelegd. Hij navigeert door zowel complexe code als een sportveld met hetzelfde gemak. Een echte dual-threat developer met een Balkan twist!

Mark

Zet jouw fantasie om in een top product

Mark

Zet jouw fantasie om in een top product

Grafische meester en front-end developer. Als hij niet druk bezig is met het vangen van Pokémon, perfectioneert hij de laatste details van geweldige ontwerpen. Mark is een echte huismus en een perfectionist tot in de puntjes. Of het nu gaat om zijn huis of zijn werk, hij zorgt ervoor dat alles er tiptop uitziet. Dus als je ooit een perfect ontwerp of een zeldzame Pokémon nodig hebt, is Mark jouw man!

Daan

Knoopt eentjes en nulletjes aan elkaar

Daan

Knoopt eentjes en nulletjes aan elkaar

Onze codevirtuoos en serverheld. Hij ontwikkelt backend code als een baas en houdt een scherp oog op het beheren van servers. Maar dat is niet alles! Daan heeft ook een berg humor waar je U tegen zegt. Als hij begint te lachen, kunnen ze het zelfs tot over de Rijn horen galmen. Hij is de grappenmaker van het team en zorgt altijd voor een vrolijke noot. Daan, de man van code én comedy!

Mike

Voorliefde voor backend en Hyva

Mike

Voorliefde voor backend en Hyva

Onze backend rockstar met een passie voor Magento die hij met trots uitdraagt op zijn tas. Hij is altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen rondom Hyvä. Maar dat is niet alles, Mike is ook een BBQ-koning en heeft zelfs op TV naam gemaakt met zijn grillvaardigheden. Hij is een man van vele talenten, van schaken tot zijn ietwat verwarrende liefde voor Vitesse in Nijmegen. Mike, de Magento-meester met een sappige steak in zijn ene hand en een schaakstuk in de andere!

Sjors

Verliefd op de code, maar alleen backend

Sjors

Verliefd op de code, maar alleen backend

Onze backend developer met een serieuze Pokemon-passie. Altijd met een Pokemon op zijn shirt, lijkt hij rechtstreeks uit een Pokemon Center te komen! Met jarenlange ervaring bij Gamma weet Sjors niet alleen alles van code, maar ook van bouwen. En als hij niet bezig is met Pokémon, vind je hem waarschijnlijk achter de controller, gamend als een pro. Sjors, de Pokémon-meester met liefde voor code!

Silvan

Maakt het mooi en tastbaar

Silvan

Maakt het mooi en tastbaar

Onze front-end baas met een scherp oog voor detail. Hij gaat altijd de extra mijl om zijn klanten een geweldig gevoel te geven. Maar als Silvan niet aan het werk is, kun je er donder op zeggen dat hij druk bezig is met zijn hond Olaf. Die trouwe viervoeter moet natuurlijk de nodige meters maken. Silvan, de man die niet alleen codeert, maar ook de coolste wandelingen maakt met zijn pootige partner in crime!

Simon

Stuk code voorbij de evenaar en terug

Simon

Stuk code voorbij de evenaar en terug

Onze avontuurlijke codekoning. Hoewel hij tegenwoordig in Zuid-Afrika woont en zijn dagen voornamelijk op en rond het strand doorbrengt, heeft hij zijn roots bij ons in Nederland liggen. Wij hebben hem opgeleid en grootgebracht. Simon lijkt wel een wereldreiziger, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Maar zelfs op dagen zonder strandavonturen, zit hij vol passie te coderen voor onze klanten. Hij is een echte strandliefhebber en een meester in de wereld van de technologie!

Otto

Monitoren van de cijfertjes

Otto

Monitoren van de cijfertjes

Onze politieke boekhouder! Hij is niet alleen een meester met cijfers, maar ook een gepassioneerde politicus. Naast het bijhouden van onze financiën, is hij altijd druk in de weer met zijn politieke activiteiten. En als hij niet bezig is met politiek, kun je hem vinden aan de waterkant, waar hij zijn vissersgeluk beproeft. Otto is een ware duizendpoot en een gezelschapsmens die altijd klaarstaat voor een goed gesprek én een gezonde dosis humor!

Orce

Technicus met sportiviteit prijs

Orce

Technicus met sportiviteit prijs

Onze backend-guru die hardlopen en tafeltennis tot een kunst heeft verheven. Niemand kan tegen hem op, hij is gewoonweg onverslaanbaar! Maar wanneer hij niet bezig is met zijn sportieve prestaties, vind je hem waarschijnlijk gekluisterd aan het scherm om te genieten van Messi's voetbalmagie. Of je ziet hem rustig wandelen door de natuur om zijn hoofd leeg te maken. Orce, de codeklopper met een sportieve twist en een vleugje natuurliefde!

Nieuwe collega?

Wordt dit je nieuwe werkplek?

Nieuwe collega?

Wordt dit je nieuwe werkplek?

Hey jij daar! Wij zijn altijd op jacht naar verse talenten die gek zijn op e-commerce en het helpen van klanten naar epische hoogten. Maar wacht, er is meer! Bij ons kom je terecht in een wereld vol plezier, met geweldige uitjes, toffe collega's en snoepachtige arbeidsvoorwaarden. We nemen ons werk serieus, maar een dag zonder een goede dosis humor is voor ons ondenkbaar. Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van dit waanzinnige avontuur? Join the fun!