2

Maak slimme offertes vanuit Magento 2

Met Magento 2 kun je nu eenvoudig slimme offertes maken, zonder de noodzaak van dure alternatieve software. Binnen enkele klikken zet je de offerte om in je order systeem en kun je deze snel omzetten in een definitieve order.

Een officiele Magento 2 module

Met onze offerte software voor Magento 2 kun je offertes maken vanuit zowel de backend als de frontend. Je kunt verkoopvoorstellen bewerken en indienen en offertes omzetten in bestellingen via zowel de backend als de frontend van Magento.

✓ Meer dan 15.000 keer verkocht
✓ Hyvä-compatibel
✓ Offerte maken vanuit het beheerpaneel of de frontend
✓ Offerte eenvoudig omzetten in bestelling
✓ Te koppelen met CRM, ERP of andere systemen
✓ Eigen verzendprijs aanbieden
✓ Voortdurend meer functies toegevoegd

Samenwerken?

Makkelijk te integreren

Geniet direct van de volledige modulefunctionaliteit zodra je onze module in je Magento-thema hebt geïntegreerd en gebruik onze module meteen. De sjablonen voor de standaard- en RWD Magento-thema’s zijn inbegrepen bij de aankoop van onze robuuste module;

Beheer of je de knop “Aan offerte toevoegen” alleen aan bepaalde klanten wilt tonen of deze wereldwijd zichtbaar wilt maken. Maak bijvoorbeeld de knop “Aan offerte toevoegen” alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers of per geselecteerde klantengroep.

Maak snel voorstellen op maat

Maak en beheer offertes via de Magento-backend. Zet een geaccepteerde offerte met één muisklik om in een bestelling en verwerk de bestelling via de normale Magento-werkwijze. Ken aangepaste verzendprijzen toe aan je gemaakte offertes.

Verbinden met andere software

Maak offertes, voeg offerte-items toe, krijg een volledige offertenlijst en bewerk bestaande offertes met de API-functionaliteit van onze module.

Wil je offertes op afstand beheren, aanvragen of bewerken? Zoek niet verder. Onze offertemodule voldoet aan al je wensen.

Hulp nodig met API?

Verval datum, e-mail en PDF's

Met onze module beschik je over een krachtig platform voor verkoopverbetering en offertebeheer. Pas je voorstel aan, voeg PDF-bestanden toe en stuur beide rechtstreeks naar het e-mailadres van je klant.

Stuur klanten automatische herinneringen wanneer hun prijsvoorstellen bijna verlopen. Beheer zowel deze vervalperiode als de herinneringsperiode, en configureer sjablonen voor offerteherinneringen en verlopen voorstellen om automatisch te versturen. Zet je offertes om in verkoop!

Eigen formulieren

Voeg een aangepast formulier toe aan je winkel voor producten die niet in je catalogus staan. Het formulier voor offerteaanvragen is volledig aanpasbaar en kan tekstvelden, dropdowns, selectievakjes, datavelden bevatten en het uploaden van bijlagen mogelijk maken.

Zodra een aangepaste offerteaanvraag is geplaatst, kan de winkelier de aanvraag verwerken zoals een standaardvoorstel, zonder dat er een nieuw product aan de catalogus hoeft te worden toegevoegd.

Zelf te configureren en uit te breiden

Toon en configureer formulieren voor het indienen van offerteaanvragen en beslis welke informatie klanten moeten invoeren bij het plaatsen van een aanvraag. Vereis verzend- en factuurgegevens, of sta toe dat de klant een offerte aanvraagt als gast.

Hulp nodig met uitbreiden?

Verberg prijzen en beperk producten

Verberg de prijs en schakel de bestelfunctie uit in je Magento-winkel in samenwerking met de aanvullende module, Not2Order. Not2Order biedt winkelbeheerders volledige controle over de zichtbaarheid van productprijzen in hun catalogus, de bestelbaarheid van specifieke of gegroepeerde producten, en de bijbehorende offertefunctionaliteit.

Bovendien kun je de zichtbaarheid van de prijs en de bestelfunctie beheren voor geregistreerde bezoekers of voor specifieke klantengroepen. Not2Order geeft de winkelbeheerder de controle. Met Not2Order kunnen alle “Toevoegen aan winkelwagen” knoppen en prijzen zichtbaar of verborgen worden ingesteld.

Opmerkingen en optionele regels

Zowel klanten als winkeliers kunnen opmerkingen toevoegen aan een aanvraag of voorstel. Opmerkingen kunnen zowel aan de hele aanvraag worden toegevoegd als per artikelregel, en zijn zeer nuttig voor zowel klanten als winkeliers die specifieke producten binnen de offerteaanvraag of het voorstel willen bespreken.

Snelle offerte functionaliteit

De functie “Snelle offerte” biedt een pop-up formulier rechtstreeks op de Magento-productpagina en stelt de klant in staat om vanaf hier rechtstreeks een offerteaanvraag te verzenden. Deze functionaliteit kan geconfigureerd worden vanuit de standaard instelbare instellingen van onze module, en zal zeer nuttig zijn voor winkeliers die een snelle en eenvoudige offerteprocedure voor klanten willen creëren.

Snel nieuwe producten

Voeg offerte-items direct toe via de Magento-backend die momenteel niet in je catalogus staan. De beheerder die de offerte maakt, krijgt de optie om een aangepast product aan de nieuwe offerte toe te voegen, en ook om dit product op te nemen in de catalogus van je winkel. Dit biedt volledige flexibiliteit voor offerteproducten en zal zeer nuttig zijn voor winkeliers die producten op maat aanbieden of producten die op verzoek in de catalogus worden opgenomen.

CRM Functionaliteiten

Communiceer met je potentiële klanten nadat ze hun offerteaanvragen hebben geplaatst en stuur directe berichten vanuit je beheerdersweergave naar hun frontend-perspectief. Bouw een goede relatie op en communiceer met je klanten om de informatie te verkrijgen die je nodig hebt om de perfecte offerte te maken.

Interesse in ons extra pakket?

Backend beheer in overzicht

In het backend van het beheerderspaneel kan de beheerder elk ticket onafhankelijk aanpassen. Deze flexibiliteit leidt tot aangenaam gebruiksgemak voor de gebruiker, evenals gebruiksgemak voor de beheerder. Als bijvoorbeeld de beheerder anderen wil informeren of raadplegen, kan hij of zij eenvoudig een collega toewijzen aan het ticket in het ticketoverzicht, of communiceren met collega(‘s) via de interne notities-functie. Het ticketoverzicht biedt een overzicht van tickets op basis van klantnaam, status, onderwerp en prioriteit.

Voeg verzendkosten naar keuze toe

Laat je klanten een offerteaanvraag indienen, die je vervolgens naar hen kunt terugsturen inclusief een aangepaste verzendprijs. Klanten kunnen de offerte inclusief de aangepaste verzendprijs goedkeuren en doorgaan met het voltooien van de bestelling via de reguliere Magento-afrekening. Of als alternatief kan de winkelier de aankoop voltooien via het Magento-beheerderspaneel en de factuur voor de klant aanmaken.

Samenwerken?

We zijn er om je te ondersteunen met offertes binnen Magento. Naast de genoemde functionaliteiten hebben we talloze op maat gemaakte componenten gecreëerd voor andere klanten. Wellicht zijn deze ook interessant voor jou. Dus voordat je je in hoge ontwikkelkosten stort, informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op