4

Magento 2 ontwikkelaar vanaf € 70,00 euro per uur

Bij Batao hanteren we duidelijke en transparante tarieven. We beginnen met aantrekkelijke instaptarieven, en je hebt de flexibiliteit om deze vast te zetten op basis van het aantal benodigde uren. Als je meer uren nodig hebt, is dat geen enkel probleem, en kun je ze gewoon afnemen tegen jouw eigen tarief.

Gratis consultant aanvragen!

Uurtje-Factuurtje, een Sprint of
liever vaste uren?

Bij Batao geven we jou keuzemogelijkheden wat betreft urenafname. Je kunt de traditionele uurtje-factuurtje aanpak hanteren met ons standaard uurtarief. Liever besparen? Ga dan voor onze voordelige strippenkaartoptie. Of pak het meeste voordeel met een vast urencontract. Bij ons bepaal jij de ideale aanpak.

Profiteer met alle voordelen van ons Gladius-SLA pakket

Bij Batao bieden we de ideale oplossing voor een continue ondersteuning. Met onze vaste urenafname per maand heb je wekelijks een ontwikkelaar of zelfs meerdere dagen paraat, precies zoals jij dat wenst.

We starten de dag indien gewenst met een online ‘daily standup’, waardoor we altijd goed afgestemd zijn. Je krijgt directe toegang tot een chatkanaal met onze ontwikkelaars en projectmanagers voor snelle communicatie.

En als kers op de taart, bieden we zelfs de mogelijkheid om je ontwikkelaar elk kwartaal op locatie te laten werken. Met een aantrekkelijk uurtarief dat daalt naarmate de afname groter wordt, haal je het maximale uit jouw samenwerking met Batao. We staan voor je klaar om jouw projecten soepel te laten verlopen en successen te behalen.

Liever één sprint per maand zodat je uren gericht kan inzetten?

Bij Batao begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan vaste uren per week. Maar wat als je toch wilt profiteren van aantrekkelijke tarieven, continue ondersteuning voor je webshop, en de zekerheid dat je site altijd veilig en up-to-date blijft?

Met ons flexibele aanbod kun je genieten van alle voordelen, zonder je vast te leggen aan een vast wekelijks aantal uren. Wij zorgen ervoor dat je webshop blijft groeien en evolueren, met toegang tot een directe chatverbinding voor snelle communicatie. Kortom, de perfecte balans tussen vrijheid en ondersteuning voor jouw onderneming.

We werken ook voor jou op aanvraag, uurtje-factuurtje

Bij Batao begrijpen we dat sommige projecten liever klein en behapbaar blijven. Dit is voor ons geen enkel probleem. We schatten ons werk netjes in op basis van een indicatie.

Pas nadat jij akkoord geeft in ons projectmanagementsysteem (JIRA), plannen we het project in. We factureren alleen de werkelijk bestede uren, dus nooit het maximum van de indicatie.

Elke maand ontvang je een overzichtelijke verzamelfactuur met specificaties, zodat je jouw opdrachten altijd netjes kunt volgen. Bij Batao streven we naar transparantie en flexibiliteit, zodat jij de controle behoudt over jouw projecten.