4

Wij zijn graag jouw Plan B

We begrijpen dat samenwerkingen niet altijd vlekkeloos verlopen. In zulke situaties bieden wij graag ons Plan B aan, omdat we geloven dat nieuwe energie en oplossingen de weg naar succes kunnen herdefiniëren. Samen werken we aan een frisse start.

Gratis consultant aanvragen!

Wanneer Plan A niet werkt

Wij zijn altijd paraat met Plan B – Plan Batao. Wanneer jouw eerdere samenwerking vastliep, zijn onze experts klaar om de touwtjes in handen te nemen. We schakelen moeiteloos met bestaande code van andere ontwikkelaars en begrijpen snel de behoeften van jouw webshop. Samen zetten we de koers weer in de juiste richting.

Analyseren, inventariseren en het uitschrijven van Plan B

Bij Batao gaan we altijd de uitdaging aan om projecten nieuw leven in te blazen. Samen nemen we een kritische blik op de geschiedenis van het project. Wat ging er mis en waar lagen verbeterkansen?

We duiken dieper in de technische status van het project en evalueren de algehele gezondheid ervan. Op basis daarvan stellen we een plan op om verbeteringen door te voeren. We werken samen aan gerichte doorontwikkeling om jouw webshop naar een nieuw niveau te tillen. Bij Batao geloven we dat zelfs uit uitdagingen nieuwe kansen kunnen ontstaan.

Doelen stellen en samen overwinningen boeken

Samen nemen we een diepe duik in jouw conversie- en verkoopcijfers. We stellen duidelijke doelen en werken gericht aan hoe deze te bereiken. Dit omvat optimalisatie van de bestelstraat, catalogusopbouw en het slim inzetten van extra Batao modules.

Bij elke overwinning trakteren wij op taart! Want bij Batao geloven we in het vieren van succes, en samen streven we naar nog meer groei en tastbare resultaten.