4
Jouw project, onze uitdaging

Magento Webshop laten maken door Batao

Batao is een full-service E-commerce bureau. Wij hebben een groep enorm getalenteerde developers aan boord die alles weten van Magento.
Gratis consultant aanvragen!

Magento Webshop laten maken?

Je hebt van die bureaus die na de een opdracht van de klant direct aan de slag gaan en een generieke webshop bouwen waarbij ze ‘alleen de producten en het logo vervangen’. Dat is niet hoe Batao werkt. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de resultaten van klanten. Daarbij denken we niet alléén aan meer verkoop, maar ook bijvoorbeeld aan het overbrengen van merkwaarden, de technische kwaliteit en specifieke functionaliteiten op maat die jou en jouw klanten net dat beetje extra gemak geven.

Magento B2B module bouwer

Naast Magento webshops bouwen wij namelijk ook enorm goede Magento B2B modules. Zo hebben we ‘s werelds beste offerte-module Cart2Quote gebouwd, maken we software waarbij je prijzen en bestelknoppen kunt verbergen en hebben we een specifiek softwarepakket waarbij verkoopprestaties in Magento gekoppeld kunnen worden aan verkopers. Daarnaast maken we modules op maat. Kennis die ons in staat stelt om veel specifieke en doelgerichte webshops voor onze klanten op te leveren.

Magento webshop laten maken? Kies dus Batao!

Batao is een full-service E-commerce bureau. Wij hebben een groep enorm getalenteerde developers aan boord: ervaren programmeurs die alles weten van Magento, de nieuwste ontwikkelen en het bouwen van een aantrekkelijke, converterende webshop. Zij kennen zowel Magento 1 als Magento 2 door en door dankzij hun jarenlange ervaring en bijbehorende certificeringen. Magento Webshop laten maken? Bekijk één van onze diensten, of neem direct vrijblijvend contact op met Janko om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!