2
Ons ontwerp, jullie uitstraling

Doelgericht dankzij de front-end designer van Batao

Als full-service E-commerce bureau kunnen we je namelijk helpen bij de ontwikkeling van je volledige E-commerce platform.

Gratis check aanvragen!

Wij leren jouw organisatie graag kennen

Het logo en de huisstijl staan (daar kunnen we je overigens ook bij helpen!), je weet wat je als bedrijf uit wil stralen maar nu moet dit nog in een mal worden gegoten door een goede front-end designer? Dat is mooi, want dat is precies wat iedere front-end designer van Batao doet. Dat, en veel méér! Als full-service E-commerce bureau kunnen we je namelijk helpen bij de ontwikkeling van je volledige E-commerce platform.

“Wij vinden het belangrijk dat het ontwerp van een webshop niet alleen doel- en conversiegericht is en een goede user experience heeft, maar ook dat het design uitstraalt wat het moet uitstralen. Pas wanneer je een organisatie echt goed leert kennen, ben je als ontwerper in staat de juiste snaar te raken.”

Mark Bodde

Front-end developer Batao

Sterke samenwerking tussen core-designer and front-end designer

Waar de designer denkt aan zaken als de artistieke kwaliteit van het ontwerp, denkt de front-end designer meer vanuit het daadwerkelijk kunnen inzetten van het ontwerp: vormen, balans en symmetrie. Doordat zij altijd nauw samenwerken met elkaar en de opdrachtgever, garanderen we dat we komen tot een geweldig ontwerp voor jouw merk. Bekijk hieronder welke diensten wij jou aan kunnen bieden. Wil je een webshop laten ontwerpen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn?