2
Jouw merk perfect in beeld

Grafisch designer voor Magento webshop

Op zoek naar een graphic designer voor jouw Magento webshop? Look no further! Wij zijn jouw full service e-commerce partner.

Gratis check aanvragen!

Jouw full service e-commerce partner

Wij zijn jouw full service e-commerce partner en kijken op het gebied van ontwerp verder dan alleen het front-end design van een webshop. Desgevraagd denken wij mee bij het ontwerpen van logo’s, ontwerp, huisstijl en eigenlijk iedere andere vorm van beeldmateriaal dat op jouw website of in jouw online marketing het web opgeslingerd wordt.

“De beelden op een webshop moeten uiteraard bijdragen aan conversie, maar ook passen bij wat een organisatie wil uitstralen. Wij gaan altijd zeer uitvoerig in gesprek met een opdrachtgever voordat we aan de slag gaan. Ik als graphic designer móet het bedrijf, de bedrijfscultuur en de waarden van een organisatie kennen, snappen en ademen. Anders ben je nooit in staat om het beeld écht op de juiste manier te laten spreken.”

Mark Bodde

Ontwerper Batao

Altijd een graphic designer die meedenkt

Dat betekent natuurlijk niet dat we geen mening hebben en niet meedenken over het graphic design. We zien onszelf dankzij onze ervaring en kennis als een waardevolle sparringpartner en zijn erop gebrand om jouw webshop naar grote hoogten te sturen. Daarbij sparren we ook onderling, want bij ieder project worden naast designers ook developers en marketeers betrokken, wat keer op keer leidt tot kwalitatief goede webshops waarbij over ieder element is nagedacht.