Jouw project, onze uitdaging

Magento developer nodig?

Op zoek naar een goede Magento developer? Bij Batao kun je terecht met al je Magento uitdagingen. Ons zeer ervaren en gekwalificeerde team staat voor je klaar om welke Magento opdracht dan ook aan te gaan.

Batao: dé Magento developer van Nederlandse bodem.

Ons development team, dat we overigens volledig in-house hebben en vanuit ons kantoor in Nijmegen werkt, is volledig gespecialiseerd in Magento-development. Wij hebben zowel Magento 1 als Magento 2 developers in huis, waarbij iedereen de benodigde certificeringen heeft. Hun kunde bewijst zich niet alleen doordat zij steengoede webshops bouwen, maar ook omdat we revolutionaire B2B Magento modules zoals Cart2Quote ontwikkelen.

Goed opgeleid en kritisch team op ons eigen kantoor

Dat zorgt niet alleen op het gebied van kwaliteit voor voordelen, maar ook in de communicatie. WIj vinden het belangrijk om nauw samen te werken en vinden korte lijntjes en snelle communicatie daarbij erg belangrijk. Wij willen de organisaties waarvoor wij mogen werken eerst goed leren kennen, voordat we aan de slag gaan. Pas dan kunnen we iets ontwikkelen dat daadwerkelijk past bij het merk.
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.