2
Voor bij de koffie

Kruiswoordpuzzel voor bij de koffie

Weet jij het antwoord? Vul hem in en claim je gratis taart!

Deze taart krijg je cadeau, maar...

Begrijp ons niet verkeerd; wij delen graag taart uit. Afgelopen jaar hebben we meerdere taarten naar onze klanten gestuurd. Niet omdat ze jarig waren of omdat hun webshop live ging. Nee, we trakteren op taart als we samen onze doelen weten te bereiken. Op die manier is er echt iets te vieren, en succesmomenten moet je vieren.

Maar hoe ziet dat er dan uit? Een doelpunt maken in een leeg doel is niet leuk. En een stuk software opleveren zonder meerwaarde is niet wat ons gelukkig maakt. Met andere woorden, als we samen een traject ingaan om delen van de site te verbeteren, welke doelen stellen we dan? Natuurlijk meetbare doelen.

Bijvoorbeeld: We gaan eerst bekijken hoeveel bestellingen er zijn onder de gratis verzendkosten grens. Dit blijkt in een periode van de afgelopen 6 maanden 30% van de bestellingen te zijn. We stellen samen als doel om binnen 6 maanden dit percentage naar 25% te halen. Hiervoor passen we een van onze Optimum-Framework oplossingen toe. Vervolgens gaan we meten over de komende 2 maanden of we het beoogde resultaat hebben behaald. Lukt dit niet? Dan gaan we finetunen, overleggen en aanpassen. Lukt het wel? Geweldig! Nog even geduld, want als we het resultaat kunnen vasthouden, komt er een heerlijke taart jullie kant op.

    Claim je gratis taart

    Adres gegevens