2
werk-overleg

Offerte aanvragen

  Binnen een werkdag een prijsopgave

  Zijn wij jouw perfecte match voor het bouwen van jouw Magento 2 webshop? Neem contact op, dan bellen wij je terug!

  Optioneel in te vullen

  Wil je een betere prijsindicatie ontvangen? Benatwoord onze volgende vragen in minder dan 5 minuten

  1. Wil je migreren?

  Gebruik je momenteel een ander E-commerce systeem zoals bijvoorbeeld Prestashop, Woocommerce of Magento 1? Dan wil je mogelijk je data overzetten uit die omgeving naar je nieuwe webwinkel. Kies in dit geval voor "Ja".

  2. Wil je bij ons je server hosten?

  Wil je niet afhankelijk zijn van externe partijen maar snel geholpen worden? Breng je webshop onder bij op razendsnelle en betrouwbare servers en kies voor onze full-service.

  3. Wil je een veilige ontwikkelstraat?

  Wij adviseren altijd gebruik te maken van een testomgeving. Dit geeft iedereen de kans om wijzigingen eerst te testen voor deze zichtbaar zijn bij jullie eindgebruiker. Webshops zonder testomgeving ervaren veel meer downtime.

  4. Wil je je webshop door ons laten vormgeven?

  Wil je graag bergeleid worden door onze E-commerce experts en een vormgeving die aansluit op wat onze bouwers direct kunnen inzetten? Kies dan voor 'Ja'. Het is voor onze specialisten ook geen probleem om te werken met een externe vormgeving. Deze zal dan samen bekeken worden.

  5. Wil je de nieuwste techniek?

  Het Hyvä-Thema is extreem populair en ontwikkeld zich met grote stappen. Het thema kan eenvoudig 90+ scores halen in Google Pagespeed. Toch zijn nog niet alle modules klaar voor de snelheid van Hyvä. Het kan zijn dat je daarom liever kiest voor het robuuste, betrouwbare Adobe Magento 2 Luma-Thema.

  6. Wat voor soort webshop wil je hebben?

  Het kan zijn dat je alleen kan of wilt verkopen aan bekende relaties. Bijvoorbeeld als je relaties een debiteurnummer moeten hebben of bekend moeten zijn binnen je systeem. In dat geval is een gesloten B2B platform eerder jou keuze, met de open webshop kan iedereen vandaag nog bestellen.

  7. Wil je meerdere talen je webshop aanbieden?

  Je webshop vertalen, of aanbieden in andere landen is een behoorlijk verschil. Je kunt je Nederlandse webshop in het Duits tonen, maar je kunt ook willen verkopen in Duitsland. Dan heb je te maken met andere BTW regels, maar misschien wil je ook andere voorwaarden hanteren zoals verzendkosten of betaalmethodes.

  8. Wil je gebruik maken van onze modules?

  Je webshop wordt al voorzien van alle basisfuncties maar wij geven je de mogelijkheid om de meest gekozen modules aan of uit te zetten.

  9. Wil je gebruik maken van onze Partner tarieven?

  Door ons Partnership met Pay.nl kunnen we je hele scherpe voorstellen doen. Vertel ons welke tarieven je momenteel heb aangeboden gekregen, en wij dagen onze partner uit hieronder te komen.

  10. Wil je de webshop koppelen met je ERP?

  Automatische prijs synchronisatie, voorraad en je orders direct in je boekhoudsysteem? Het is allemaal mogelijk. Waarom zou je dit handmatig overzetten als dit te automatiseren is?

  Adres gegevens