4
Iedere bakfiets die ik zie, lijkt wel van Babboe!

Babboe

Batao is al jaren, vertrouwd partner van Babboe. Wij zijn er voor wanneer de technische know-how ontbreekt. Zo werken wij samen met diverse partners in dit traject, maar zijn wij daar voor het zware geschut. Batao zorgt er voor dat alle kopzorgen weg worden genomen en dat er altijd een oplossing gevonden wordt.

Gratis consultant aanvragen!

In opdracht van Sander Kuiper, Teamlead E-Commerce bij Babboe, hebben we een geavanceerd gesloten B2B-portal gerealiseerd voor de resellers van Babboe.

Dit project begon met een ambitieuze visie: het creëren van een efficiënt en gebruiksvriendelijk platform waar resellers van Babboe naadloos kunnen samenwerken en hun bestellingen kunnen plaatsen. We kunnen zeggen dat we deze visie hebben gerealiseerd.

Het B2B-portal is ontwikkeld met het oog op de behoeften van resellers. We hebben functionaliteiten toegevoegd zoals deelleveringen, waardoor resellers flexibiliteit hebben bij het ontvangen van hun bestellingen. Daarnaast hebben we verschillende opties voor de diverse fietsen geïmplementeerd, waarmee resellers hun klanten de mogelijkheid kunnen bieden om gepersonaliseerde Babboe-fietsen samen te stellen.

Een cruciaal aspect van dit project was de externe koppeling met AFAS. In samenwerking met DPI hebben we ervoor gezorgd dat alle relevante gegevens, zoals bestellingen en facturen, naadloos worden gesynchroniseerd tussen het B2B-portal en het AFAS-systeem. Dit heeft geleid tot een geoptimaliseerde workflow en een hogere efficiëntie voor Babboe en hun resellers.

Gedurende dit hele project hebben we meer dan 2000 uur gewijd aan het realiseren van de doelstellingen van Babboe. Ons team van toegewijde professionals heeft met enthousiasme en expertise gewerkt om het B2B-portal te ontwikkelen en te verfijnen, met als resultaat een succesvolle oplevering.

De samenwerking met Babboe was buitengewoon positief en zeer actief. We hebben nauw samengewerkt met Sander Kuiper en het Babboe-team om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldeed aan hun verwachtingen. De open communicatie, de uitwisseling van ideeën en de wederzijdse betrokkenheid hebben bijgedragen aan een vlot en succesvol verloop van het project.

We zijn enorm trots op de resultaten die we hebben bereikt met Babboe en zijn dankbaar voor de kans om deel uit te maken van hun succesverhaal. Dit project is een waardevolle aanvulling op ons portfolio en toont onze expertise in het ontwikkelen van geavanceerde B2B-platforms en het realiseren van naadloze integraties.