3
Next level automatiseren samen met XXL Direct

XXL Direct

Een volledig geautomatiseerde webshop voor XXL Direct uit Heteren. Een koppeling met Exact bleek nog maar het begin. Zo koppelde we onder andere zaag en platen machines en kun je online je overkapping op maat laten maken.

Bekijk de webshop van XXL Direct

Gratis check aanvragen!

"Een configurator voor een overkapping op maat"

In opdracht van eigenaar Roy van den Bovenkamp hebben we een mooie webshop gerealiseerd met behulp van het krachtige Magento 2-platform.

Wat begon als een bescheiden online winkel, groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de e-commercewereld dankzij onze voortdurende doorontwikkeling. We hebben we meerdere aspecten van de webshop verbeterd en geoptimaliseerd om de ultieme gebruikerservaring te bieden.

Een van de hoogtepunten van dit project was het creëren van naadloze externe koppelingen met verschillende systemen, waaronder Exact. Hierdoor kon XXL Direct hun administratieve processen stroomlijnen en efficiënter werken.

Daarnaast hebben we een boeiende functie toegevoegd aan de webshop: een configurator waarmee klanten hun eigen overkappingen kunnen samenstellen. Met behulp van deze tool kunnen klanten hun creativiteit de vrije loop laten en de perfecte overkapping ontwerpen die aan al hun wensen voldoet.

Maar daar hielden onze inspanningen niet op. We hebben ook maatwerkoplossingen ontwikkeld om een naadloze integratie te realiseren tussen de webshop en geavanceerde zaag- en plaatmachines, die zelfs door robots worden aangestuurd. Deze aangepaste koppeling zorgde voor een vloeiend productieproces en stelde XXL Direct in staat om efficiënt en nauwkeurig op maat gemaakte producten te leveren aan hun klanten.

Inmiddels hebben we bijna 3.000 uur hard gewerkt om ervoor te zorgen dat XXL Direct de best mogelijke oplossingen kreeg. Ons toegewijde team van ontwikkelaars heeft met passie en expertise gewerkt om de visie van XXL Direct te realiseren.

Het succes van dit project leidde tot een bijzondere gebeurtenis: drie van onze getalenteerde ontwikkelaars maakten de overstap naar XXL Direct. Dit toont niet alleen de vruchtbare samenwerking tussen beide partijen, maar ook het vertrouwen en de waardering die XXL Direct heeft voor ons team.

We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt met XXL Direct en zijn dankbaar voor de kans om deel uit te maken van hun succesverhaal. Dit project is een prachtige aanvulling op ons portfolio en toont onze expertise in het bouwen van robuuste webshops en het realiseren van geavanceerde integraties.