2
Diverse OCI koppelingen zorgen voor veel verkeer

Unigear

De universiteiten van Utrecht en Nijmegen, evenals diverse andere binnen en buiten Nederland, zijn nauw betrokken bij deze unieke klant. The Gear Company uit Utrecht voorziet de universiteit van kleding met hun specialisten. Geen neppe Harvard-truien meer, maar hoogwaardige merchandise rechtstreeks van je eigen universiteit. Wij zijn fan van Nijmegen, dus kom op Nijmegen!

Gratis check aanvragen!

Iedere Universiteit krijgt zijn eigen website voorzien van eigen producten

Zodra een universiteit klant wordt bij The Gear Company krijgt deze zijn eigen portal om kleding te bestellen. Hier is het eenvoudig voor de studenten om direct hun kleding te bestellen en te laten leveren. Dit allemaal in een smaakje van de universiteit naar keuze. Zitten we in Nijmegen zijn we Rood, zitten we in Utrecht tonen we ons Geel. Uiteraard voorzien van logo en sfeerbeelden. Iedere student zal het gevoel hebben op een eigen website van de Universiteit te zitten.

Maar de kracht zit hem ook in een OCI koppeling

Je kunt winkelen in je vertrouwde omgeving en zodra een bestelling wordt geplaatst, wordt deze direct verwerkt binnen diezelfde omgeving. Met de OCI-koppeling bij The Gear Company is dit mogelijk. Organisaties zoals deze hechten veel waarde aan protocollen en veiligheid, dus het is ideaal om alles binnen hun eigen omgeving te houden en alleen de bestellingen naar buiten te communiceren. Dit genereert veel verkeer naar de winkel van Marnix.