Deze mensen zorgen voor jouw E-commerce succes!

Maak kennis met onze talenten

Elkaar goed leren kennen voordat we samenwerken. Dat vinden we belangrijk. Een goede klik is een voorwaarde voor een goede samenwerking. Daarom stellen we ons heel erg graag voor!

Over ons Team

Vormgevende kunstenaars, probleemoplossende ontwikkelaars en conversiegerichte online marketeers. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die allemaal willen bijdragen aan een doel: het bouwen en optimaliseren van goede, mooie, moderne en converterende Magento webshops.Ontmoet onze talenten

Aangenaam kennis te maken

Remco de JongOprichter
Remco de JongOprichter
Ondernemer pur sang, die we op kantoor vergelijken met Louis van Gaal. Niet vanwege zijn onuitstaanbare karakter, - integendeels zelfs -, maar wel vanwege het vermogen om talent te herkennen en dit talent in de juiste rol op de juiste plek te zetten. Is dan ook de man achter de zeer succesvolle B2B Magento modules van Cart2Quote én de Virtual Reality webshop Unbound VR. Leuk weetje: mag ook ‘gewoon’ Boeings vliegen.
Roy KuiperBusiness Manager
Roy KuiperBusiness Manager
Roy is heeft als Business Manager de leiding over het dagelijks reilen en zeilen. Met zijn scherpe arendsoog is hij een meester in het bewaken van overzicht en planningen zorgt hij voor een goede doorloop. Daarnaast heeft Roy ook de leiding over een jeugd voetbal elftal wat op hoog niveau uitkomt.
Tjeu JansenBackend ontwikkelaar
Tjeu JansenBackend ontwikkelaar
Tjeu is de schakelaar van het bedrijf. Zo is hij bij ieder project wel betrokken. Tjeu is namelijk multi-inzetbaar en heeft daardoor enorm veel kennis van al onze klanten. Buiten dat het een echte dorpse levensgenieter is, is hij ook nog is communicatief erg vaardig en kun je hem zomaar aan de lijn krijgen wanneer je belt.
Daniel van der GardeBackend ontwikkelaar
Daniel van der GardeBackend ontwikkelaar
Manusje van alles: weet alles van hardware en IT, maar is ook gewoon een ontzettend goede developer. Daarnaast is Daniel is de kartrekker van ons andere bedrijf, Cart2Quote. Binnen Cart2Quote leidt hij alle projecten en de (door)ontwikkeling van onze B2B Magento modules: Cart2Quote, Not2Order, Sales Rep en Supportdesk.
Ted DerksenBackend Developer
Ted DerksenBackend Developer
PC gamer, BBQ-koning en bierdrinker. Heeft een spreekverbod. Is naast developer namelijk newswatcher, complottheorist, debater en spreekstoeleigenaar. Waarderen we met z’n allen heel erg, maar wel in de pauze. Ted zorgt dan voor discussies op het scherpst van de snede, maar altijd met respect en wederhoor. Want ook dat is Ted: een goede gozer die altijd klaar staat om collega’s te helpen en bij te springen.
Simon JohnsonBackend developer
Simon JohnsonBackend developer
Simon is niet altijd even geliefd bij collega’s die niet tegen hun verlies kunnen. Hij is namelijk praktisch onverslaanbaar in tafelvoetbal. Simon woont pas 3 jaar in Nederland, maar spreekt de taal al vloeiend. Is een attractie tijdens de lunch omdat hij ongelofelijke hoeveelheden eet. Dat kan ook, omdat hij die calorieën bijna dagelijks ook weer verbrand in de sportschool.
Kalle HenttonenBackend ontwikkelaar
Kalle HenttonenBackend ontwikkelaar
De man van weinig woorden met maar één opdracht; alles kapot maken en fouten, loopholes en onlogica vinden. Daardoor is hij meestal de verkondiger van het slechte nieuws wanneer iets aangepast of zelfs opnieuw gebouwd moet worden. Dankzij Kalle staan we echter 100% achter alle code die we het web opschieten. Zijn liefde voor development bracht deze Fin naar Batao, de ‘menselijke’ liefde bracht hem naar Nederland.
Bram van DoorenBackend ontwikkelaar
Bram van DoorenBackend ontwikkelaar
Bram, ook wel ‘Papa Bram’ genoemd is de steun en toeverlaat van eenieder die er even niet meer uitkomt. Zijn broekzakken hebben meer geheimen voor ‘m dan Magento, waardoor hij altijd raad weet. Geen uitdaging is Batao te groot, omdat we altijd weten dat we kunnen terugvallen op deze bescheiden held. Is daarnaast de enige die af en toe eens een kans maakt tegen Simon met tafelvoetbal.
Mark BoddeOntwerper & Frontend Developer
Mark BoddeOntwerper & Frontend Developer
Mark is onze belangrijkste vormgever en is in onze ogen niets minder dan een kunstenaar. Zijn creatieve geest, oog voor detail en mensenkennis zorgen er niet alleen voor dat onze website én die van onze klanten er aantrekkelijk uitzien, maar ook dat ze volledig passen bij wat een bedrijf uit wilt stralen. Wanneer hij niet aan het werk is, uit hij zijn creativiteit op de tennisbaan met zijn machtige forehand.
Jasper VisserJunior Marketeer
Jasper VisserJunior Marketeer
Met zijn sales en marketing achtergrond zal hij zich vooral gaan focussen op de conversiegerichte online marketing voor ons. Als je Jasper niet in Google bezig ziet, is die waarschijnlijk op zoek naar een helikopter in een computerspel.
Diederik HermsenCommercieel Adviseur Unbound VR
Diederik HermsenCommercieel Adviseur Unbound VR
Wat doe je als je een groep enorm goede Magento-ontwikkelaars bij elkaar zet? Dan maak je natuurlijk ook een webshop voor jezelf! Diederik is vlak na de start van Unbound VR bij het bedrijf komen werken en pakte daar de dagelijkse werkzaamheden op. Inmiddels is Diederik verantwoordelijk voor de sales (zowel B2C als B2B) en het managen van de content op de website.
Wilco MarijnissenInkoper Unbound VR
Wilco MarijnissenInkoper Unbound VR
Wat doe je als je een groep enorm goede Magento-ontwikkelaars bij elkaar zet? Dan maak je natuurlijk ook een webshop voor jezelf! Wilco Marijnissen is binnen Unbound VR verantwoordelijk voor het inkopen en managen van producten. Wilco zorgt er niet alleen voor dat producten ten alle tijden op voorraad liggen, maar kijkt ook nog een kritisch naar kansen op het gebied van nieuwe virtual reality hardware.
Otto VleemingAdministrateur
Otto VleemingAdministrateur
Koning in slechte grappen. Zorgt voor de distributie van voldoende snoepgoed op kantoor. Luistert het liefst naar André Rieu of kerstmuziek, ook al is het in de zomer. Wanneer je hem niet te spreken krijgt gaat alles goed, hij is namelijk verantwoordelijk voor onze administratie.
Jij?Wij hebben altijd ruimte voor talent. Lijkt het je wat om bij Batao te werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures, of stuur ons een open sollicitatie.Bekijk Vacatures
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.