3

Magento 2

De afgelopen jaren hebben we expertise opgebouwd in het bouwen van geavanceerde webshops, met een specifieke focus op Magento. Als experts in het ontwerpen van online thema’s binnen onder andere het innovatieve Hyvä-framework. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van krachtige digitale webshops via Magento, waarbij we garant staan voor thema’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook uitstekende prestaties leveren.

Gratis check aanvragen!

Wij ontwikkelen jouw platform

Magento’s kracht spreekt eigenlijk voor zich, maar als je meer wilt weten, delen we graag extra informatie. Onze specialiteit ligt vooral in het verbeteren en uitbreiden van Magento-platforms voor merken die graag verder willen groeien. We hebben toegewijde teams van ontwerpers, ontwikkelaars en producteigenaren die hieraan werken. Met onze ruime ervaring in het bedienen van merken die rechtstreeks aan consumenten leveren, passen we onze kennis van bewezen werkwijzen en ervaring gericht toe in zowel ons ontwerp als ontwikkelingstraject.

Nog vragen over je Magento keuze?

Vertrouw op het deskundige advies van onze E-commerce professionals. Bespreek jouw wensen en doelen met ons, zodat we samen de optimale strategie kunnen bepalen voor jouw succesvolle formule.

Maak een afspraak

Waarom een Magento 2 Webshop?

Met Magento kun je, vooral in combinatie met een goed ontwikkeld thema, diverse aspecten van je webshopprestaties optimaliseren. De schaalbaarheid, SEO-functionaliteiten, enterprise-level beheermogelijkheden en de integratiemogelijkheden met andere apps maken Magento een krachtig platform om jouw ambitieuze e-commerce doelen te bereiken.

Magento 2 biedt niet alleen bezoekers een verbeterde winkelervaring, maar maakt het beheer van de webshop ook uiterst gebruiksvriendelijk voor eigenaren. De tools en extensies, waaronder automatisering en ordermanagement, zijn ontworpen voor het gemak van de webshopeigenaar.

Met Magento 2 kun je de prestaties van je webshop op verschillende manieren verbeteren. Het platform is ongeveer 20% sneller dan zijn voorganger, en de basis voor SEO is aanzienlijk geavanceerder. Daarnaast is Magento 2 eenvoudiger in te stellen voor internationale doeleinden.

Aangezien een aanzienlijk deel van je webshopbezoekers waarschijnlijk via mobiele apparaten komt, is het essentieel dat je webshop mobielvriendelijk is. Magento 2 heeft hierin belangrijke verbeteringen doorgevoerd, met een sterke focus op mobiele responsiviteit, omdat het principe “Mobile First” wordt gehanteerd. Dit geeft je een aanzienlijke voorsprong ten opzichte van concurrenten met een Magento 1-webshop. De mogelijkheden voor mobiele ontwikkeling zijn dan ook vrijwel eindeloos.

Verbeterd beheer en nieuwe technologieën in Magento 2

Het administratieve gedeelte van Magento 2 is aanzienlijk intuïtiever. Door deze verbetering bespaar je aanzienlijk meer tijd bij het beheren van je winkel, omdat je het beheerpaneel snel onder de knie krijgt. Bovendien kun je het admin-gedeelte van Magento 2 aanpassen naar je eigen voorkeur. Elk admin-segment kan per gebruiker worden gepersonaliseerd, wat resulteert in een verhoogde productiviteit bij het beheren van producten, orders en klantgegevens.

In de kern is Magento 2 al ongeveer 20% sneller dan zijn voorganger, en met technologieën zoals Varnish Cache kun je de laadtijd nog verder verminderen. Het nieuwe testframework biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om de prestaties van de webshop te optimaliseren. Hierdoor kunnen ontwikkelaars fouten sneller identificeren en voorkomen, wat de codekwaliteit verbetert en snellere releasecycli mogelijk maakt.

Magento 2 webshop laten bouwen

Of je nu een nieuwe Magento 2 shop wilt laten bouwen of van Magento 1 of een ander CMS wilt migreren naar Magento 2. Dankzij onze kennis zijn we niet alleen in staat om je nieuwe Magento 2 webshop te bouwen, we kunnen ook de overgang van je Magento 1 webshop naar Magento 2 moeiteloos te faciliteren.

Maak een afspraak