2

SLA

Bij Batao komen samenwerkingen in allerlei vormen voor. We passen ons aan naar de wensen van de klant. Bovendien belonen we ook onze klanten die regelmatig uren afnemen. Ons uurtarief kan zelfs dalen tot € 70,- per uur.

Gratis check aanvragen!

Blijf up to date met: Castellum

Wij zorgen ervoor dat je software altijd up-to-date blijft. Magento 2 heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, maar tegelijkertijd is ook de interesse van kwaadwillenden toegenomen. Adobe is zich hiervan zeer bewust en voert een actieve strijd tegen deze bedreigingen. Dit resulteert in frequente updates voor Magento 2, zowel voor beveiligingspatches als verbeteringen van de software. Het is geruststellend dat er actief wordt gewerkt aan de veiligheid van je software. Echter, bij elke nieuwe versie is ook bekend waar mogelijk zwakheden zitten. Het wordt dus steeds belangrijker om direct te updaten.

Met het Castellum SLA-pakket van Batao ben je altijd up-to-date. Ongeacht hoeveel tijd de update kost, wij bieden een vast maandelijks bedrag om ervoor te zorgen dat je winkel altijd op de nieuwste versie draait. Zo voorkom je onverwacht hoge kosten en blijft je software altijd bijgewerkt. Wij vinden het Castellum SLA-pakket essentieel voor elke klant!

Castellum SLA-pakket kost je € 275,00 per maand of € 2.970,00 per jaar

Gericht stappen zetten met: Breve

Elke maand een sprint van 8 uur om de doorontwikkeling van jouw platform te waarborgen. Verbeter jouw software op basis van jouw wensen. Geen tijd om door te ontwikkelen? Leg de bal bij ons neer en wij komen maandelijks met aanbevelingen om de 8 uur te vullen. Ook als het een maand niet uitkomt, sparen we de uren gewoon op voor de volgende maand. Zet kleine, gerichte stappen met het Breve SLA-pakket en blijf altijd vooruitgaan.

Breve SLA-pakket kost je € 860,00 per maand of € 9.288,00 per jaar

Bespaar tot € 1.752,00 euro per jaar

Sta nooit stil met: Parvus

Wil je echt elke maand een significant verschil maken? Kies dan voor ons Parvus SLA Pakket en profiteer van onze maandelijkse sprint van deze keer 16 uur. In deze twee dagen ontwikkeling kunnen we net iets meer bereiken en sneller vooruitgang boeken. We gaan actief met je op zoek naar verbeteringen in het platform op basis van jouw webshop, maar het biedt ook ruimte voor flexibiliteit en aanpassingen.

Parvus SLA-pakket kost je € 1.680,00 per maand of € 18.144,00 per jaar

Bespaar tot € 3.936,00 euro per jaar

Maak grote sprongen met: Grossus

Onze meest uitgebreide maandelijkse sprints omvatten 24 uur per maand in ons Grossus SLA Pakket. In deze samenwerkingen zullen we ons actief richten op de verbetering van het platform. Hierbij kunnen we grotere stappen zetten, zoals het ontwikkelen van uitgebreidere modules, configurators, of zelfs de doorontwikkeling van grotere projecten zoals een ERP-koppeling. Hoewel dergelijke initiatieven wellicht wat tijd in beslag nemen, zorgen ze voor een gecontroleerde en doelgerichte investering.

Parvus SLA-pakket kost je € 2.400,00 per maand of € 25.920,00 per jaar

Bespaar tot € 7.200,00 euro per jaar

Geef vol gas met: Gladius

Gladius verwijst naar het meest gebruikte zwaard uit de Romeinse tijd. Het Romeinse leger droeg dit zwaard vanwege zijn bijzondere effectiviteit. In het Gladius SLA-pakket maak je echt het verschil. Elke sprint heeft een impact die je winkel ingrijpend zal veranderen. Hoewel we hier 5 soorten SLA-contracten beschikbaar hebben, worden deze voornamelijk afgenomen door andere Magento 2 bureau’s die resources bij ons inkopen. Enkele klanten maken wel gebruik van Gladius I, maar we raden aan dit vooraf te bespreken.

Ons uurtarief kan zakken tot € 70,00 per uur