2
Jouw website een online succes

Batao, geen gewone webshop bouwer

E-commerce platformen op maat sinds 2007. Ieder project op basis van de bedrijfscultuur en doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Gratis check aanvragen!

Wij vinden de oplossing

Ben je op zoek naar een generieke, dertien in een dozijn webshop bouwer? Zoek dan verder. Vind je persoonlijke aandacht en een goede klantrelatie net zo belangrijk als wij? Dan kunnen we je vast helpen! Wij adviseren, maar vinden luisteren minstens zo belangrijk. Wij bouwen de oplossing die past bij jouw bedrijf, bedrijfscultuur en doelstellingen.
Voordat wij met elkaar in zee gaan willen we jou en jouw bedrijf dan ook eerst goed leren kennen. Vervolgens gaan we voor je aan de slag, waarbij we ons zoveel mogelijk onderdeel van jouw bedrijf willen laten voelen, zodat we de kernwaarden van jouw bedrijf kunnen ‘ademen’ en optimaal kunnen uitstralen op jouw ecommerce platform.

“Wij zijn een team van gerenommeerde professionals, toegewijd aan het verlenen van de beste service en opleveren van succesvolle e-commerce projecten.”

Remco de Jong

Co Founder Batao

Batao, de gekwalificeerde Magento webshop bouwer

Al onze ontwikkelaars zijn Magento gecertificeerd. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling daarnaast ontzettend belangrijk en staan erop dat al onze medewerkers zich blijven scholen.

Het verhaal van Batao

Wij komen uit Nijmegen, en daar zijn we trots op. Midden in de regio die vroeger toebehoorde aan de dappere Batavieren, staat ons team paraat om vriend en vijand te verrassen met dezelfde commitment en discipline: wij geven alles om de beste E-commerce platformen en webshops op te leveren.
We zien onszelf graag als een kleine stam van moderne krijgers, klaar om onze klanten te helpen de online competitie te verslaan of nieuwe technische uitdagingen te overwinnen.

Batao: ook een succesvol B2B module ontwikkelaar

Wij zijn méér dan alleen een webshop bouwer. Zo maken we ook geweldige B2B Magento-modules onder de naam Cart2Quote. Zo zijn we sinds 2009 de leverancier van een module waarmee Magento wordt uitgebreid met een zakelijke offerte functionaliteit. Deze module wordt wereldwijd ingezet door meer dan 15.000 Magento webshopeigenaren.