E-Commerce specialisten sinds 2007

Door de jarenlange succesvolle ervaring in het bouwen van B2C en B2B e-commerce projecten, weten wat u nodig heeft om "rivieren te kruisen en nieuw land te veroveren."

Het expert team Betekenis van onze naam en logo

Over ons team

Wij zijn een betrouwbare partner wanneer u een e-commerce project wilt starten, aspecten van uw bestaande project wilt fine-tunen of wanneer u uw strategie, content en marketing opnieuw wilt uitdenken.

Over ons team

Wij managen e-commerce projecten voor B2B bedrijven sinds 2007. Met ons team van experts zijn wij een betrouwbare partner wanneer u een compleet nieuw e-commerce project wilt starten, enkele aspecten van uw bestaande project wilt fine-tunen of wanneer u uw strategie, content en marketing opnieuw wilt uitdenken.

Onze oprichters hebben onder andere de succesvolle Magento Quote Module, Cart2Quote, ontwikkeld.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het online beter laten presteren van B2C en B2B bedrijven, helpen we uw bedrijf om betere resultaten te behalen.

"Wij zijn een team van gerenommeerde professionals, toegewijd aan het verlenen van de beste service en opleveren van succesvolle e-commerce projecten."

Remco de Jong

De Experts

Batao is een officiële Magento partner. Voor u betekent het dat wij u Magento Enterprise kunnen aanbieden. Bekijk ons ervaren en gecertificeerde team.

Magento Technology Partner Five Certified Developers
Remco de Jong Copernica Advanced User Google Analytics Gekwalificeerd

Remco de Jong

Mede-oprichter

Senior digital executive en ervaren project manager. Houdt van werken met een team van experts en het vertalen van een uitdagend e-commerce project naar een succesvolle onderneming.

Neem contact met mij op
Janko van Deventer Magento Developer Plus Gecertificeerd Magento Developer Gecertificeerd

Janko van Deventer

Backend ontwikkelaar

'Maak het leven beter, elke dag.' Dat is mijn motto voor het creëren van online tools die makkelijk te gebruiken en te begrijpen zijn.

Neem contact met mij op
Lennart van der Garde Magento Developer Gecertificeerd

Lennart van der Garde

Backend ontwikkelaar

Zorgt er niet alleen voor dat dingen werken, hij is ook altijd bereid u de fijne kneepjes te leren zodat u precies weet wat er in uw online omgeving gebeurt.

Neem contact met mij op
Bram van Dooren Magento Developer Plus Gecertificeerd Magento Developer Gecertificeerd

Bram van Dooren

Backend ontwikkelaar

Houdt van grote projecten. Zorgt ervoor dat de fundamentele onderdelen van de code altijd van hoge kwaliteit zijn. Doet meer dan hij belooft.

Neem contact met mij op
Sander Schoneville Magento Published Author

Sander Schoneville

Mede-oprichter

E-commerce enthousiasteling, hielp de afgelopen 8 jaar vele B2B bedrijven wegwijs en succesvol te worden in Magento. Helemaal op z’n gemak wanneer business en IT samen komen.

Neem contact met mij op
Mark Bodde Adobe Expert Magento Developer Gecertificeerd

Mark Bodde

Vormgever & front-end ontwikkelaar

Vertaalt code en functionaliteit naar eenvoudige maar schitterende interface ontwerpen. Altijd op zoek naar het converteren van uw bezoeker naar een klant.

Neem contact met mij op
Daniel van der Garde Magento Developer Plus Gecertificeerd Magento Developer Gecertificeerd

Daniel van der Garde

Backend ontwikkelaar

Vindt de beste oplossing voor complexe uitdagingen. Houdt van clean code, zorgt ervoor dat het compete project altijd aan de hoogste standaards voldoet.

Neem contact met mij op
Kalle Henttonen Magento Developer Gecertificeerd

Kalle Henttonen

Software tester

Doet er alles aan om de kwaliteit van de code op het hoogte niveau op te leveren. Hij test alle e-commerce projecten en hij is het aanspreekpunt wanneer er eventuele problemen verholpen moeten worden.

Neem contact met mij op
Simon Johnson

Simon Johnson

Trainee developer

Ik ben de eerste persoon met wie u contact legt. Ik bied u de best mogelijke oplossing keer op keer; van theme integraties, development en customer support. Uw voldoening is mijn voldoening!

Neem contact met mij op
Ted Derksen

Ted Derksen

Trainee developer

Ik programmeer als sinds klein af aan. Ik geniet er van om nieuwe en efficiente code te schrijven waar ik en mijn collega's blij van worden

Neem contact met mij op

Onze expertises

Wij dromen van, en werken hard aan: B2B e-commerce websites van hoge kwaliteit, no-nonsense klant contact, gewelide producten en bijzondere ideeën voor bijzondere klanten.

User experience & wireframing

User experience & wireframing

Wanneer wij e-commerce platforms ontwikkelen dan houden we altijd uw klant in gedachten. We zorgen ervoor dat het UX design bruikbaar, toegankelijk en eenvoudig is. Trakteer uw bezoekers op een uitstekende website ervaring!

Grafisch design

Grafisch design

We helpen u met elk mogelijk grafisch ontwerp. Van een nieuw logo tot een complete make-over van uw bedrijfs branding, online en offline; uw grafische ontwerpen en uw corporate identity zijn in veilige handen bij onze ontwerpers.

Front-end ontwikkeling

Front-end ontwikkeling

Onze front-end code wordt opgeleverd naar de laatste webstandaard, waarbij we vooral technisch de nadruk leggen op: aanpassingsvermogen (responsiviteit), toekomstbestendigheid en een goede vindbaarheid.

Backend development

Backend development

Vaak onzichtbaar, toch één van de meest belangrijke onderdelen van een online project. Ons team is ook toegewijd aan het borgen van de kwaliteit van de code die je niet op het eerste oog ziet.

Systeem integratie

Systeem integratie

Een belangrijk deel van uw B2B e-commerce is dat uw website naadloos samenwerkt met uw bestaande procedures zoals fulfilment, offertes, facturen et cetera. Wij bouwen API’s die ervoor zorgen dat alle belangrijke processen samenwerken.

Magento

Magento

Wij werken met Magento vanaf 2007. Sinds die tijd hebben we 8000+ bedrijven geholpen met het uitbreiden van Magento en hebben we maatwerk oplossingen gemaakt voor 500+ B2B klanten. Bijna overbodig om te zeggen; Magento is onze specialiteit.

Ondersteuning

Ondersteuning

Wat gebeurt er wanneer uw website af is? We houden een oogje in het zeil en zorgen dat uw project optimaal presteert. We zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen en zorgen dat belangrijke updates tijdig en vlekkeloos worden doorgevoerd.

Online marketing

Online marketing

Uw website is een onderdeel van uw complete marketing-mix. Wij hebben ervaring in het schrijven van teksten voor uw transactionele emails, blogs, het opstarten en onderhouden van Adwords en Facebook campagnes, nieuwsbrieven, het complete plaatje.

Batao is een dochteronderneming van Cart2Quote

Cart2Quote is sinds 2009 de leverancier van een Magento B2B module waarmee Magento wordt uitgebreid met een zakelijke offerte functionaliteit. Deze module wordt wereldwijd ingezet door meer dan 9000 Magento webwinkeleigenaren. Cart2Quote en Batao zijn officieel partner van Magento en werken met gecertificeerde Magento programmeurs.

Interesse? Laat weten wat wij voor u kunnen betekenen

Neem contact op