3
Magento 2, Hyvä, WordPress, Marketplaces, Headless PWA en meer..

Webshop ontwikkeling

Breng je succes verder met de e-commerce experts van Batao. Wij streven er naar om binnen het jaar onze ontwikkelaars te voorzien van de juiste certificeringen zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Gratis check aanvragen!

Magento

Magento 2 is een krachtig e-commerceplatform dat flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksgemak biedt. Met geavanceerde functies zoals responsief ontwerp, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en een robuuste beveiliging is het ideaal voor het creëren van hoogwaardige en schaalbare webshops die voldoen aan diverse zakelijke behoeften.

Meer informatie over Magento

Wordpress

Een WordPress (WooCommerce) webshop is vanwege zijn intuïtieve interface, brede scala aan thema's en plugins, gebruiksvriendelijkheid en kosteneffectiviteit. Het biedt flexibiliteit om eenvoudige tot complexe e-commerceoplossingen te bouwen, aangepast aan jouw specifieke zakelijke vereisten.

Meer informatie over Wordpress

Shopware

Een Shopware-webshop is vanwege de innovatieve e-commercefuncties, schaalbaarheid en gebruiks- vriendelijke backend. Shopware biedt een krachtig framework, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en een geoptimaliseerde gebruikerservaring voor het bouwen van succesvolle en unieke online winkels.

Meer informatie over Shopware

Wat past het beste bij mij?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen de verschillende frameworks. Bovendien is het een beslissing die aanzienlijke kosten met zich mee kan brengen. Laat je vrijblijvend adviseren door onze professionals en begin direct met het platform dat het beste bij jou past.