3
Scoor makkelijk 95+ met Google Pagespeed!

Wij bouwen je webshop

Laat ons jouw Magento 2-webshop bouwen en samen brengen we jouw online platform naar het volgende niveau. Magento 2 is een krachtig open source e-commerce systeem dat mogelijkheden biedt voor automatisering en uitzonderlijke snelheid – perfect voor een hoge Google-ranking. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de volgende stap zetten voor jouw online succes.

Waarom wil je Magento 2

Je bent lekker bezig in de markt en hebt inmiddels ervaren dat je meerdere orders per dag verkoopt. Je team groeit en je krijgt dagelijks te maken met vragen van klanten, retouren en prijsafspraken, zowel via offertes als in de B2B-markt. Deze successen, waar je hard voor hebt gewerkt, brengen ook gezonde groeipijnen met zich mee. Dan ben je toe aan Magento 2 en profiteer je direct van de volgende voordelen:

✓ Open source e-commerce platform;
✓ Richt je processen efficiënt in;
✓ Schaal moeiteloos op met behoud van prestaties;
✓ Eenvoudige multistore vanuit 1 omgeving;
✓ Optimaliseer en haal meer winst uit je webshop;

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zijn de kosten voor een nieuwe Magento 2 webshop

Heb je je ooit afgevraagd waarom het zo lastig is om gewoon een prijs te krijgen voor een webshop? Nou, we verkopen namelijk geen standaard producten zoals spijkerbroeken, maar eerder maatwerk, vergelijkbaar met auto’s. Laten we eens kijken naar een vergelijking om het dilemma van directe prijsvorming te verduidelijken, zoals bij het kopen van een auto. Stel je voor dat je naar de autodealer gaat en vraagt: “Hoeveel kost deze KIA?” Het eerste antwoord van de verkoper zou zijn: “Dat hangt af van wat je precies wilt.”

Dit is precies hetzelfde antwoord dat je vaak krijgt bij de aanschaf van een webshop. In de auto-industrie worden vaak wel ‘vanaf’-prijzen verstrekt, en dat is iets wat we nu ook gaan doen.

Lees ons blog: Wat kost een Magento 2 webshop

Gecertificeerde Magento developers

Onze ontwikkelaars zijn Magento gecertificeerde developers. Persoonlijke ontwikkeling vinden we daarnaast ontzettend belangrijk. Met onze kennis kan je er altijd op rekenen dat we de hoogste kwaliteit bieden.

Wat is Magento 2?

Magento 2 is een krachtig e-commerce platform dat uitgebreide mogelijkheden biedt voor voorraadbeheer, cross-selling en prijsinstellingen. Het stelt gebruikers in staat meerdere webshops vanuit één systeem te beheren, en de zichtbaarheid van artikelgroepen, subgroepen en merken per webshop te bepalen. Magento 2 beschikt ook over een open API, waardoor externe systemen makkelijk gekoppeld kunnen worden met je e-commerce platform.

Omdat Magento 2 open source is, geeft het je de vrijheid in de markt. Je bent nooit gebonden aan een exclusieve bouwer. Wereldwijd zijn er ongeveer 6.000 gecertificeerde Magento ontwikkelaars.

Bekijk ons team!

Een Magento 2 winkel met Scan Applicatie en diverse koppelingen

Dat Magento 2 kan automatiseren, is in dit succesverhaal een mooi voorbeeld. Voor TTP Concepts, een groothandel uit Berkel-Enschot, realiseerden we een gloednieuwe Magento 2-webshop. De missie van deze webshop was niet alleen een vernieuwde vormgeving en verbeterde functionaliteit, maar ook de integratie van koppelingen met het ERP- en PIM-systeem. Daarnaast was er de wens dat klanten en relaties van TTP Concepts voortaan eenvoudig via een app hun bestellingen en offertes konden aanvragen. Omdat app-ontwikkeling normaal gesproken duur is, besloten we Magento 2 als rekenkracht te gebruiken en enkel de huls van een app te implementeren. De gebruiker merkt hier niets van, en de klant heeft zijn lang gekoesterde wens werkelijkheid zien worden.

Lees het succesverhaal! Bekijk de webshop van TTP Concepts

Offertes snel op maat gemaakt met onze eigen Magento 2 modules

Als wij je kunnen garanderen dat je offertes binnen 10 minuten compleet op maat kunt versturen, hoeveel extra sales zou je dan binnenhalen?

Het is een garantie die wij kunnen afgeven met onze offertetool. Selecteer je klant, je producten en definieer de korting en een op maat gemaakt voorstel wordt direct naar de mailbox van je klant gestuurd. Volledig opgemaakt met een professionele vormgeving die zowel printbaar is als schittert in PDF. De follow-up en het accepteren van je offertes zijn allemaal onderdeel van onze module. Accepteert je klant de offerte? Dan wordt er direct een order gegenereerd.

Heb je, net als TTP Concepts, een koppeling met je ERP? Dan accepteert de klant vandaag zijn offerte en ligt een uur later zijn order al bij de afdeling logistiek. Met een beetje geluk heeft hij zijn bestelling morgen al binnen.

Bekijk onze modules

Klaar voor de samenwerking?

Wil je graag meer informatie over hoe een samenwerking er uit komt te zien? Wij vertellen er graag meer over bij een kop koffie.

Neem contact op