Spreek de taal van jouw klanten

B2B E-commerce

Heb of beheer je een business-to-business E-commerce platform of wil je deze misschien starten of verder professionaliseren? Dan ben je aan het juiste adres!

De B2B Magento developers van Batao

Wij zijn een team met gepassioneerde Magento-developers, gespecialiseerd in zowel B2B als B2C E-commerce platforms. We beseffen ons dat, hoewel het in beide gevallen om de bouw van Magento webshops gaat, business-to-bussines en business-to-consumer webshops een totaal andere aanpak nodig hebben. Wij helpen je om in beeld en woord de taal van jouw klanten te spreken. Bekijk onze cases om te zien wat we voor eerdere B2B klanten hebben gemaakt!

Jarenlange ervaring dankzij onze B2B modules

Wij weten wat de behoeften van onze zakelijke klanten zijn. Onze jarenlange ervaring uit zich niet alleen in het daadwerkelijk bouwen en onderhouden van business-to-business E-commerce platforms, maar ook in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande B2B extensies voor Magento. De bekendste hiervan is ongetwijfeld Cart2Quote, onze offerte-module die door duizenden B2B wereldwijd wordt ingezet.
Samen een kop koffie drinken?Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Altijd vrijblijvend.