Full Service E-Commerce

Van het eerste gesprek tot de lancering (en daarna). Bent u klaar voor een oplossing die voor u werkt?

Maak van uw website een online succes.

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om uw bedrijf beter van dienst te zijn. Vanaf het eerste telefoongesprek willen we uw filosofie leren kennen, uw manier van werken, de kansen en obstakels die de toekomst brengt.

We bieden full service project management voor uw e-commerce bedrijf. Grafisch ontwerp, ontwikkeling van een e-commerce platform, frontend en backend coderen en nog veel meer. Alles wat u nodig hebt om uw website tot een succes te maken.

En toch verkopen we nooit zomaar een "vast pakket". We kijken altijd naar wat u nou echt nodig hebt op lange termijn. We stellen u en uw team in staat om zélf de volledige controle te hebben over uw e-commerce.

Alles-in-1 oplossingen

Wij hebben alle technieken en services onder een dak om e-commerce project tot een succes te maken. Voor u één bedrijf, één contactpersoon en één factuur. Uw alles-in-1 partner!

Full e-commerce projects

Full e-commerce projects

Strategie, ontwerp, content creatie... Samen met u ontwikkelen we een roadmap met heldere doelstellingen. Ons team van experts zorgt ervoor dat topkwaliteit geleverd wordt.

Magento Hosting

Magento Hosting

Batao biedt verschillende Magento hosting pakketten aan via hosting partner Hipex. Hipex weet zich door het gebruik van de nieuwste tools en technieken en een klantgerichte werkwijze in een snel tempo op te werken tot een van de grootste uitdager van de bekende marktleiders. Neem contact op

Ondersteuning

Ondersteuning

Wij ondersteunen u ook nadat uw project succesvol van start is gegaan. We helpen u met updates en training voor uw teams. We helpen u ook graag met uw online marketing. Het versturen van nieuwsbrieven, Google Adwords en racebok campagnes beheren.

Maatwerk backend software ontwikkeling

Maatwerk backend software ontwikkeling

Hebt u een schitterend ontwerp maar hebt u iemand nodig die het ook kan laten werken? Ons team van experts staat klaar om uw ideeën te vertalen naar werkende code.

Grafisch ontwerp & frontend ontwikkeling

Grafisch ontwerp & frontend ontwikkeling

Heeft uw e-commerce website een nieuwe look nodig? Of hebt u nieuwe B2B functionaliteit nodig, zoals een offerte-mogelijkheid? Ons team helpt u met maatwerk oplossingen.

Detachering

Detachering

Voor korte of langere tijd een ervaren Magento programmeur op lokatie of 5x8 beschikbaar voor uw project. Neem contact op voor meer informatie over Batao detachering

Interesse? Laat weten wat wij voor u kunnen betekenen

Neem contact op