2

Magento 2 webshop voor € 14.500 euro

Een moderne Magento 2 webwinkel met geïntegreerde Hyvä hoeft niet duur te zijn. Ben je klaar voor de volgende stap met je bedrijf? Begin met Batao.

Gratis check aanvragen!

Klaar om te groeien?

Misschien merk je al een tijdje dat je webshop tegen zijn grenzen aanloopt. Je hebt je WordPress, Lightspeed of Shopify webshop al flink uitgebreid, maar je voelt dat het tijd is voor een volgende stap. Die stap is Magento 2. Samen met het populaire en uiterst snelle Hyvä-thema zul je iedereen verrassen met je nieuwe webshop. Profiteer van alle voordelen die Magento te bieden heeft.

✓ Eenvoudige multistore inrichting voor Nederland en ver daarbuiten
✓ Slim catalogus beheer en marketing functionaliteiten
✓ Prijsregels met prijsafspraken voor bestellingen en offertes
✓ Eenvoudig te koppelen aan externe software zoals CRM, WMS of ERP

Ik wil graag met Magento starten!

Wat krijg ik er voor terug?

Je ontvangt een volledig operationele webshop inclusief betaalsysteem en integratie met verzenddiensten naar keuze. Daarnaast bieden we hosting aan voor je webshop en kun je profiteren van alle functionaliteiten die Magento 2 te bieden heeft.

✓ Maak gebruik van alle Magento 2 functionaliteiten
✓ Voorzien van je eigen logo en kleuren
✓ Installatie van betaalsystemen zoals IDEAL, PayPal en Klarna
✓ Koppeling met verzenddiensten zoals PostNL en/of DPD
✓ Gebruik van Elastic Search voor snelle zoek resultaten
✓ Scoor maximaal op je Google Pagespeed voor je vindbaarheid
✓ Maak gebruik van honderden Batao of Amasty modules

Zodra wij je webshop opleveren, kun je direct beginnen met verkopen.

Gecertificeerde Magento developers

Al onze ontwikkelaars zijn Magento gecertificeerde developers. Persoonlijke ontwikkeling vinden we daarnaast ontzettend belangrijk. Met onze kennis kan je er altijd op rekenen dat we de hoogste kwaliteit bieden.

Tijdelijk voor € 14.500,-

Nadat je webshop is opgeleverd, blijven we je ondersteunen bij het succesvol runnen van je webshop. Met onze eigen succesvolle webshop hebben we waardevolle ervaring opgedaan, die we graag met onze klanten delen. We helpen je bij het formuleren van specifieke doelstellingen en gaan samen met jou aan de slag.

✓ We maken gezamenlijke doelstellingen en werken hier naartoe
✓ We handelen proactief op veiligheid en nieuwe interessant software

Ben je klaar voor de volgende fase van je onderneming? Wil je ontdekken hoe wij je kunnen helpen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Plan een afspraak!

Wat kost een Magento 2 webshop normaal?

Om aan te geven dat Magento 2-winkels doorgaans niet tegen deze prijzen worden aangeboden, hebben we eerder een artikel geschreven over de prijsvorming van webshops. Waarop wordt deze prijs nu gebaseerd? Hoe wordt de prijs van een nieuwe Magento 2-webshop bepaald? Laat ons je meenemen door wat het betekent om normaal gesproken een webshoptraject aan te gaan.

Lees het artikel