2
Magento 2

Nieuwe webshop ontwikkeling

Breng je online winkelervaring verder met een Magento 2 webshop en til je e-commerce naar nieuwe hoogten. Met dit krachtige platform zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, en het kan naadloos integreren met een breed scala aan softwareoplossingen. Automatiseer je bedrijfsprocessen en ontdek hoe je jouw webshop optimaal kunt laten renderen voor jou.

Jouw Magento webshop laten maken?

Het laten maken van een Magento webshop is een goede stap voor een succesvolle e-commerce business. Magento is een van de meest betrouwbare platforms om een e-commerce platform mee te maken. Bij Batao werken we dan ook veel met dit systeem en helpen we je graag bij het maken van jouw perfecte webshop.

✓ Wij maken jouw nieuwe Magento 2 webshop van A-Z
✓ We denken met je mee en gaan voor een goede samenwerking
✓ Betaal alleen voor wat je werkelijk gebruikt

Vrijblijvende offerte aanvragen

Profiteer van ons razendsnelle Optimum-Framework op Hyvä

Waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden? Maak gebruik van ons Optimum-Framework, speciaal ontworpen voor onze eigen webshop van UnboundXR. Deze onderneming is begonnen vanaf nul en heeft zich nu ontwikkeld tot marktleider. We zijn bijzonder trots op deze prestatie, omdat het onze eigen webshop betreft. Dit succes willen we graag delen met onze klanten. Profiteer van de modules die we hebben ontwikkeld voor onze webshop, waardoor je kunt genieten van het succes tegen lage implementatiekosten.

Lees meer over Remco zijn reis naar 10 miljoen omzet

Een greep uit onze projecten

Zelf kunnen we wel zeggen dat we mooie Magento 2 webshops bouwen, maar we laten liever onze projecten voor ons spreken.

Wat kost een webshop nou? Wij kunnen je snel antwoord geven

Laten we eens kijken naar een vergelijking om het dilemma van directe prijsvorming te verduidelijken, zoals bij het kopen van een auto. Stel je voor dat je naar de autodealer gaat en vraagt: “Hoeveel kost deze KIA?” Het eerste antwoord van de verkoper zou zijn: “Dat hangt af van wat je precies wilt.” Dit is precies hetzelfde antwoord dat je vaak krijgt bij de aanschaf van een webshop. In de auto-industrie worden vaak wel ‘vanaf’-prijzen verstrekt, en dat is iets wat we nu ook gaan proberen te doen.

Lees verder over wat een Magento 2 webshop kost (incl. bedrag)

Gecertificeerde Magento developers

Al onze ontwikkelaars zijn Magento gecertificeerde developers. Persoonlijke ontwikkeling vinden we daarnaast ontzettend belangrijk. Met onze kennis kan je er altijd op rekenen dat we de hoogste kwaliteit bieden.

Wij komen niet in pak of in een Tesla, wij komen als onszelf

What you see is what you get. We hebben geen behoefte om ons groter voor te doen dan we zijn. Als bewezen succesvol softwarebureau runnen we een winstgevende webshop. Hoewel we grote portfolio’s zoals Qpark, Babboe en De Heus verder brengen, doen we nog veel meer voor het MKB. We identificeren ons met de ondernemer die hard werkt voor elke euro en die graag resultaten ziet van zijn investeringen. Laten we samen doelen stellen; als we die doelen bereiken, trakteren wij op taart. Keer op keer. Zin in een kop koffie? Ik vertel je graag meer over ons.

Contact opnemen