2
Magento 2

Nieuwe webshop ontwikkeling

Wat komt er allemaal kijken bij een nieuwe webshop? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar moet je dat wel willen? Hoe krijg ik een behapbare scope voor mijn nieuwe webshop? Wat heb ik nou echt nodig, en wat is leuk om te hebben? Laat je adviseren door onze E-commerce experts!

Gratis check aanvragen!

Profiteer van ons razendsnelle Optimum-Framework op Hyvä

Waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden? Maak gebruik van ons Optimum-Framework, speciaal ontworpen voor onze eigen webshop van UnboundXR. Deze onderneming is begonnen vanaf nul en heeft zich nu ontwikkeld tot marktleider. We zijn bijzonder trots op deze prestatie, omdat het onze eigen webshop betreft. Dit succes willen we graag delen met onze klanten. Profiteer van de modules die we hebben ontwikkeld voor onze webshop, waardoor je kunt genieten van het succes tegen lage implementatiekosten.

Lees meer over Remco zijn reis naar 10 miljoen omzet

Wat kost een webshop nou? Wij kunnen je snel antwoord geven

Na onze intake zorgen we ervoor dat alleen de noodzakelijke functionaliteiten worden geïmplementeerd in jouw webshop. Waarom zou je betalen voor opties die je nooit zult gebruiken? Met ons framework kunnen we eenvoudig functies aan- en uitzetten, waardoor je volledige controle hebt over de prijs van het eindproduct. We streven naar openheid en transparantie in dit proces. Je ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte die aan alle verwachtingen voldoet voor een webshop. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, we werken hier samen aan en nemen het op in het voorstel.

Lees verder over wat een Magento 2 webshop kost (incl. bedrag)

Kom meer te weten over een een project van 900 uur die je voor ging

Sjoerd glimlacht als we vragen waarom de webshop geen standaard vormgeving heeft: “Alles bij ons moet van Champions League-niveau zijn. Dat zie je al in onze showroom, die van hoog kwaliteit is, maar het geldt voor alles. Alles van topklasse.” TTP Concepts koos daarom niet voor een standaard webshopvormgeving; alles is visueel ingesteld, met veel fotografie en sfeerbeelden die dezelfde ambiance overbrengen als de showroom. “Mark (onze vormgever) is zelfs een dag langs geweest om aan te voelen wat we zoeken. Hij weet precies de juiste snaar te raken.”

Lees meer over Sjoerd en zijn Champions League-webshop

De kwaliteit van ons werk staat centraal met het 4-ogen beleid

Zodra we starten met je project begint het voor ons pas. Het werk gaat niet over de schutting naar de volgende afdeling maar juist nu beginnen we pas te presteren. Het is nu aan ons en onze gecertificeerde ontwikkelaars om jullie te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige webshop. Met ons vier ogen beleid controleren onze ontwikkelaars het opgeleverde werk en voorkomen we eindeloos lange ontwikkel trajecten dat we moeten blijven kaatsen. Efficientie is voor ons van net zo groot belang als voor jullie. Aan de hand van ons JIRA projectmanagement systeem waar je toegang tot zal krijgen blijf je steeds op de hoogte van de voortgang van het project.

Wij komen niet in pak of in een Tesla, wij komen als onszelf

What you see is what you get. We hebben geen behoefte om ons groter voor te doen dan we zijn. Als bewezen succesvol softwarebureau runnen we een winstgevende webshop. Hoewel we grote portfolio’s zoals Qpark, Babboe en De Heus verder brengen, doen we nog veel meer voor het MKB. We identificeren ons met de ondernemer die hard werkt voor elke euro en die graag resultaten ziet van zijn investeringen. Laten we samen doelen stellen; als we die doelen bereiken, trakteren wij op taart. Keer op keer. Zin in een kop koffie? Ik vertel je graag meer over ons.

Stuur Roy direct een bericht