1

Nieuwe webshop ontwikkeling in Magento 2

Wat komt er allemaal kijken bij een nieuwe webshop? Wij richten ons in dit artikel op een Magento 2 webshop. Heb je interesse in een WordPress, Shopware of Headless PWA Webshop? Neem dan contact met ons op.

Dynamisch framework van Batao

Wij bieden modulaire webshops, waardoor je alleen betaalt voor wat je werkelijk gebruikt. Heb je geen behoefte aan een complete set met overbodige functies? Dan passen we je webshop aan op maat, zodat je alleen de benodigde functies voor jouw wensen hebt. In onze onderzoeksfase geven we je inzicht in de voor- en nadelen.

Onderzoeken & Accoderen

Laten we beginnen met een informeel en vrijblijvend onderzoek. Hoe run je momenteel je zaak? Welke stappen brengen succes? We bekijken kansen voor verbetering en identificeren essentiële behoeften. Samen definiëren we de aanpak.

Design & Vormgeven

Het is essentieel om een heldere scope te creëren. We begeleiden je met een merkenonderzoek en ontwerpfase. We beschrijven de technische aspecten om onaangename verrassingen te voorkomen.

Implementeren & Accepteren

Zodra we alle basisinformatie hebben, gaan onze experts aan de slag met de ontwikkeling van jouw webshop. Na afronding testen we samen met onze Q&A. Op deze manier streven we naar het beste resultaat.

Onze veilige ontwikkelstraat voor top kwaliteit projecten

Bij Batao nemen we jouw projecten serieus en streven we naar optimale veiligheid en kwaliteit. We beginnen met het opzetten van een solide ontwikkelstraat, bestaande uit een lokale ontwikkelomgeving, een testomgeving, een acceptatieomgeving en de live omgeving.

Onze ontwikkelaars hanteren een verplicht reviewbeleid, waarbij ze elkaars werk zorgvuldig controleren. Dankzij onze efficiënte publicatiescripts verloopt het proces soepel en kunnen we eventueel werk eenvoudig herstellen indien nodig.

Voordat we iets in productie nemen, ondergaat al ons werk uitgebreide kwaliteitscontroles door ons Q&A-team. Verder kunnen klanten gerust zijn dat al hun gegevens veilig zijn, aangezien we dagelijkse back-ups maken op onze eigen Batao Hosting, met zelfs nog frequenter lokaal.

Op deze manier garanderen we een veilige en betrouwbare ontwikkeling en beheer van jouw projecten.

Brainstorm sessies omzetten in een creatief eind product

Bij Batao begrijpen we dat het succes van jouw merk begint met een solide basis. We starten met een grondige identificatie van jouw merk, omdat dit de sleutel is tot het begrijpen van wat bij je past.

Samen analyseren we de aanpak van jouw concurrenten, waarbij we kijken naar wat ze goed doen en waar ze fouten maken. Dit helpt ons om te leren van de markt en onderscheidende strategieën te ontwikkelen.

In een creatieve sessie brainstormen we gezamenlijk over wat esthetisch aantrekkelijk is, want het oog wil ook wat. Vervolgens presenteren we ons grafisch voorstel in de vorm van een klikbaar prototype.

Pas na jouw principe akkoord, nemen we contact op met jouw marketingpartner om te verifiëren dat we op één lijn zitten en kunnen we verder werken aan het succes van jouw merk. Samen bouwen we aan een sterke en aantrekkelijke identiteit die jouw doelen weerspiegelt.

"Mijn wens was om mijn website en daarmee mijn webshop over te zetten naar Magento. De Rolls Royce onder de CMS-systemen. Hierdoor komt de site er beter uit te zien en kunnen we de conversie makkelijker verhogen."

Shuja

- Directeur 123hair.nl

Implementatie door Magento gecertificeerde ontwikkelaars

Bij Batao hechten we veel waarde aan een gestructureerde aanpak van onze projecten. We starten de ontwikkeling aan de hand van duidelijk gedefinieerde projectgrenzen, zoals vermeld in onze offerte.

Bovendien maken we gebruik van geavanceerde projecttooling, zoals Atlassian JIRA, waar je zelf toegang tot hebt. Hiermee kun je de voortgang van het project actief monitoren en zelfs bijsturen indien nodig.

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk onderdeel afzonderlijk wordt getest en geaccepteerd, om te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Bovendien zijn al onze programmeurs gecertificeerd in Adobe Magento 2. Nieuwe aanwinsten in ons team worden binnen het jaar opgeleid en grondig getoetst, zodat we altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Met deze aanpak kunnen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen en projecten succesvol opleveren.

Jouw bedrijf staat niet stil, dus onze experts ook niet

Bij Batao stopt ons werk niet na de oplevering van jouw webshop. Integendeel, we gaan een stap verder om een zorgvuldige strategie te bedenken die aansluit op jouw wensen en ambities.

We zorgen ervoor dat je webshop altijd up-to-date blijft, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Dit betekent dat je kunt blijven profiteren van de nieuwste functies en beveiligingsupdates zonder gedoe.

Wat ons onderscheidt, is dat we proactief onze nieuwste ontwikkelingen delen met onze klanten. We geloven in open communicatie en delen graag de voordelen van onze voortdurende innovaties. Bij Batao gaan we verder dan alleen het leveren van een product; we streven naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie en groei.