3

Adobe Magento 2 webshop

Breng je online winkelervaring verder met een Magento 2 webshop en til je e-commerce naar nieuwe hoogten. Met dit krachtige platform zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, en het kan naadloos integreren met een breed scala aan softwareoplossingen. Automatiseer je bedrijfsprocessen en ontdek hoe je jouw webshop optimaal kunt laten renderen voor jou.

Gratis check aanvragen!

Jouw Magento webshop laten maken?

Het laten maken van een Magento webshop is een goede stap voor een succesvolle e-commerce business. Magento is een van de meest betrouwbare platforms om een e-commerce platform mee te maken. Bij Batao werken we dan ook veel met dit systeem en helpen we je graag bij het maken van jouw perfecte webshop.

✓ Wij maken jouw nieuwe Magento 2 webshop van A-Z
✓ We denken met je mee en gaan voor een goede samenwerking
✓ Betaal alleen voor wat je werkelijk gebruikt

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom jouw Magento webshop door Batao laten maken?

Ben je op zoek naar een webshop bouwer die persoonlijke aandacht en een goede samenwerking belangrijk vindt? Dan kunnen wij je helpen! Wij bouwen de Magento oplossing die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. We beginnen dan ook altijd met een goede kennismaking zodat we de kernwaarden van jouw bedrijf door en door kennen. Zo kunnen we deze maximaal laten uitkomen op jouw e-commerce platform.

Na de oplevering van jouw nieuwe Magento 2 webshop houdt ons werk niet op. Wat ons onderscheidt, is dat we proactief onze nieuwste ontwikkelingen delen met onze klanten. We geloven in open communicatie en delen graag de voordelen van onze voortdurende innovaties. Bij Batao gaan we verder dan alleen het leveren van een product; we streven naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie en groei.

Gecertificeerde Magento developers

Al onze ontwikkelaars zijn Magento gecertificeerde developers. Persoonlijke ontwikkeling vinden we daarnaast ontzettend belangrijk. Met onze kennis kan je er altijd op rekenen dat we de hoogste kwaliteit bieden.

Onderzoeken & accorderen

Laten we beginnen met een informeel en vrijblijvend onderzoek. Hoe run je momenteel je zaak? Welke stappen brengen succes? Kortom, hoe sta je er nu voor. We bekijken samen kansen voor verbetering en identificeren essentiële behoeften. Samen beslissen we over de aanpak.

Design & vormgeving

Een goede basis van je shop is essentieel. We starten met een grondige identificatie van jouw merk, omdat dit de sleutel is tot het begrijpen van wat bij je past. We begeleiden je met een merkenonderzoek en helpen je verder in de ontwerpfase.

Implementeren & accepteren

Zodra we alle benodigde informatie hebben, gaan onze experts aan de slag met de ontwikkeling van jouw Magento 2 webshop. Wanneer zij hun kunsten en talenten hebben ingezet en er een mooie shop staat, testen we deze samen met onze Q&A. Op deze manier behalen we het beste resultaat

Onze veilige ontwikkelstraat

We zetten een solide ontwikkelstraat voor je uit. Met deze methode garanderen we een veilige en betrouwbare ontwikkeling en beheer van jouw project. Onze ontwikkelstraat bestaat uit:

  • Een lokale ontwikkelomgeving, testomgeving, een acceptatieomgeving en de live omgeving.
  • Onze ontwikkelaars hanteren een verplicht reviewbeleid en controleren elkaars werk zorgvuldig.
  • Met efficiënte publicatie scripts loopt het proces soepel en kunnen wijzigingen eenvoudig doorgevoerd en hersteld worden.
  • Voor de productie ondergaat al ons werk uitgebreide kwaliteitscontroles
  • Een veilige data opslag met dagelijkse back-ups op onze eigen Batao Hosting, met zelfs nog frequenter lokaal.

Dit zijn de kosten van het maken van een Magento webshop

De kosten voor het maken van een Magento 2 webshop zijn natuurlijk ook belangrijk om te weten. Waar wij bekend om staan is dat wij modulaire webshops bieden. Hierdoor betaal je alleen voor wat je werkelijk gebruikt. Heb je geen behoefte aan een complete set met overbodige functies? Dan passen we je webshop op maat aan, zodat je alleen de benodigde functies voor jouw wensen hebt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een greep uit onze projecten

Zelf kunnen we wel zeggen dat we mooie Magento 2 webshops bouwen, maar we laten liever onze projecten voor ons spreken.

Jouw bedrijf staat niet stil, dus onze experts ook niet

Bij Batao stopt ons werk niet na de oplevering van jouw webshop. We zorgen ervoor dat je webshop altijd up-to-date blijft, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Dit betekent dat je kunt blijven profiteren van de nieuwste functies en beveiligingsupdates zonder gedoe.

Neem contact op